ABB are un nou Country manager in Romania

73 vizualizari
Tomasz Wolanowski il urmeaza pe Peter Simon
Distribuie pe

Tomasz Wolanowski il urmeaza pe Peter Simon care a fost Country manager pentru ABB in Romania in ultimii 18 ani, tehnologiile energetice si de automatizari

Tomasz Wolanowski a fost numit in functia de Country manager pentru ABB in Romania, incepand cu data de 1 septembrie 2013. Dl. Wolanowski ii urmeaza domnului Peter Simon care s-a retras din activitate dupa o cariera de 38 ani in ABB.

Tomasz Wolanowski, 45 ani este cetatean polonez si lucreaza la ABB din anul 1994. In tot acest timp a ocupat mai multe pozitii de management in cadrul companiei, in principal in zona de marketing si vanzari. Tomasz Wolanowski are studii de master in Economie la Universitatea din Lodz, Polonia.

„Sunt pregatit sa continui tendinta ascendenta a ABB in Romania si am convingerea ca Romania va continua sa se bucure de oportunitati bazate pe pozitia sa geografica si pe dimensiunea pietei sale. In plus, punerea la dispozitia clientilor locali a majoritatii produselor ABB disponibile va ramane o prioritate importanta”, a spus Tomasz Wolanowski.

Peter Simon se retrage dupa o cariera impresionanta de 38 ani in cadrul ABB unde a detinut de-a lungul timpului pozitii importante de management, cele mai recente fiind acelea de Country manager pentru ABB Romania in ultimii 18 ani si de manager pentru ABB in grupul de tari Romania, Bulgaria si Republica Moldova.

ABB Romania furnizeaza solutii sigure si eficiente din punct de vedere energetic in domeniile generarii, transportului si distributiei energiei electrice cat si pentru cresterea productivitatii in cadrul operatiunilor industriale. Compania se afla in contact permanent cu nevoile clientilor sai, asigurand acces rapid si usor la intreaga gama de produse, servicii si solutii ABB, prin intermediul diviziilor prin care compania opereaza - Produse Energetice, Sisteme Energetice, Actionari si Automatizari Discrete si Produse pentru Joasa Tensiune.

ABB (www.abb.com) este lider in tehnologiile energetice si de automatizari care permit clientilor din domeniul utilitatilor si industriei sa isi imbunatateasca performantele, diminuand impactul asupra mediului inconjurator. Grupul de companii ABB opereaza in aproximativ 100 tari, avand in jur de 145 000 angajati. 

http://www.abb.com.ro

ARTICOLE DIN ACEEAŞI CATEGORIE

ADAUGĂ COMENTARII

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Atentie! Nu introduceti date personale in comentarii.
CAPTCHA

Opinii

Licitatii

Valoarea estimata: 200 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 8.800 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 87.812 RON
Data publicarii:

Reea Agency

Video