Aerteknika

Bosch colaboreaza cu Huawei in China

Bosch colaboreaza cu Huawei
vizualizari

Serviciile de tip cloud Bosch IoT Suite vor fi lansate în China, unde grupul de telecomunicații Huawei le plasează pe platforma furnizată de  Huawei Cloud.

Bosch și Huawei au anunțat că vor încheia un parteneriat pentru a promova dezvoltarea internetului tuturor lucrurilor (IoT) în China.

"Cererea de soluții IoT în China este în creștere. Acest parteneriat între Bosch și Huawei Cloud este un pas major pentru Bosch pe una dintre piețele IoT cu cea mai rapidă creștere din Asia",

afirmă dr. Stefan Ferber, șeful Bosch Software Innovations, o filială deținută în totalitate de Bosch. În ceea ce privește piața chineză de platforme IoT, compania prognozează o creștere de aproximativ 70% în următorii câțiva ani.

Platforma software de la Bosch conectează produsele și dispozitivele compatibile cu Internetul, permițând schimbul de date printr-o gamă largă de servicii digitale și modele de afaceri. Primul serviciu care va fi furnizat clienților chinezi pe Huawei Cloud este Bosch IoT Remote Manager, un serviciu pentru gestionarea și controlul gateway-urilor, senzorilor și dispozitivelor. Serviciile suplimentare din pachetul Bosch IoT Suite vor urma în 2019.

https://www.hannovermesse.de

Adauga Comentarii

Basic HTML

  • Allowed HTML tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id> <p> <br> <span> <img src alt height width data-entity-type data-entity-uuid data-align data-caption>
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • You can align images (data-align="center"), but also videos, blockquotes, and so on.
  • You can caption images (data-caption="Text"), but also videos, blockquotes, and so on.
  • Only images hosted on this site may be used in <img> tags.

Restricted HTML

  • Allowed HTML tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Atentie! Nu introduceti date personale in comentarii.

Opinii

https://bit.ly/2Ds8Frn

 

„Există viitor pentru motoarele diesel. Vrem să punem punct, odată pentru totdeauna, dezbaterii privind declinul tehnologiei diesel.”

Dr. Volkmar Denner, CEO Bosch

Dr. Jochen Köckler

Tehnologia nu înseamnă a concura cu oamenii; este vorba de a ajuta oamenii. Noi suntem cei care luăm deciziile și stabilim cursul.

Dr. Jochen Köckler, Președintele consiliului de administrație al Deutsche Messe

O abordare a Inteligenței Artificiale de succes nu se referă doar la tehnologie, ci mai ales la oameni inteligenți. Organizaţiile ar trebui să aibă ca prioritate atragerea şi cultivarea de talente.

Carmen Adamescu, Partener EY România

Top Categorii

Romtherm 2019

 

Apa
Campanii
Climatizare
Electrice
Energie regenerabila
Evenimente
Termice
Tehnologie
Pompe
Sanitare