Cazanul cu abur Bosch este monitorizat in mod preventiv in timpul procesului de imbuteliere

71 vizualizari
cazanul industrial cu abur Bosch este folosit in procesul de imbuteliere in cadrul companiei Altmühltaler Mineralbrunnen GmbH
Distribuie pe

Un nou cazan industrial cu abur Bosch este folosit in procesul de imbuteliere in cadrul companiei Altmühltaler Mineralbrunnen GmbH din Treuchtlingen. Instalatia respectiva este una dintre primele instalatii echipate cu noua functie de gestionare a cazanului Condition Monitoring basic. Aceasta asigura un nivel constant de eficienta si de disponibilitate a instalatiei si este inclusa in echiparea standard a cazanelor Bosch dotate cu sistem de comanda BCO.

Informatii cat mai variate despre instalatie, cum ar fi temperatura gazelor arse, volumul de desalinizare sau sarcina cazanului sunt analizate de un software inovator, evaluate si prezentate personalului de exploatare sub forma unui model de tip semafor: verde inseamna ca totul functioneaza optim, in timp ce portocaliu si rosu indica o serie de abateri in modul de functionare al cazanului sau o functionare neconforma. Algoritmii de calcul stabilesc prognozele de diagnostic. In acest mod pot fi stabilite si evitate modurile de functionare caracterizate prin ineficienta, nivel ridicat de uzura sau intreruperi neplanificate. 

Condition Monitoring basic recunoaste, de exemplu, conditiile nefavorabile de pornire, impuritatile din apa si din gazele arse sau pericolul de coroziune cauzat de condensul gazelor arse. Mesajele corespunzatoare preventive de avertizare ajuta la evitarea avarieri cazanului si asigura o functionare eficienta energetic.

Transparenta ridicata a datelor simplifica si functionarea optima a cazanului din punct de vedere energetic. Pot fi implementate si masuri de optimizare prin identificarea si prezentarea unor informatii relevante despre instalatie, ca de exemplu sarcinile cazanului, numarul de intrerupatoare ale arzatorului sau pierderile de energie cauzate de purjare necorespunzatoare.

Cu ajutorul functiei de teleservice a sistemului de comanda BCO, utilizatorul primeste solutii rapide si eficiente de rezolvare a problemelor aparute in urma defectelor. In timpul procesului de imbuteliere, cazanul Bosch cu o capacitate de 4.000 de kilograme pe ora asigura o cantitate suficienta de abur. Acesta este utilizat in procesele de productie, cum ar fi curatarea, pasteurizarea si sterilizarea. 

Pentru mai multe informatii, accesati www.bosch.com

ARTICOLE DIN ACEEAŞI CATEGORIE

ADAUGĂ COMENTARII

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Atentie! Nu introduceti date personale in comentarii.
CAPTCHA

Opinii

Licitatii

Valoarea estimata: 13.059 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 800 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 28.700 RON
Data publicarii:

Reea Agency

Video