d10e. Eveniment pe tema descentralizarii, acum in Romania

68 vizualizari
conferinta d10e
Distribuie pe


21-22 februarie 2017
 sunt datele cand va avea loc conferinta d10e in Romania. Dupa ce s-a vorbit despre descentralizare in cele mai active hub-uri din lume – San Francisco, Singapore, Amsterdam – subiectul “hot” ajunge acum si in Bucuresti. 

40 de speakeri internationali de top se vor reuni la Hotel Sheraton, Bucuresti, pentru a le oferi participantilor o noua viziune. Aproximativ 300 dintre cei mai pasionati leaderi sunt asteptati sa participe, avand in vedere faptul ca evenimentul este recunoscut international de profesionisti din toate domeniile, pasionati de tehnologii si idei inovatoare legate de descentralizare. 

Conferinta d10e este unul dintre putinele evenimente din lume unde participantii pot descoperi viitorul domeniului tech si al tehnologiilor legate de descentralizare, abordand un model unic de interactiune bazat pe: networking, invatare, celebrare & implicare. 

“Singura cale prin care poti ramane conectat este sa fii parte dintr-o comunitate alcatuita din cei care fac si desfac.” spun organizatorii evenimentului. “Conferinta d10e este oportunitatea perfecta pentru a descoperi o miscare ce a permis numeroaselor industrii disruptive sa explodeze. Cursa pentru descentralizare, ca tema unificatoare, a devenit parte din viata noastra de zi cu zi. De aceea, conceptele abordate in cadrul evenimentului s-au concretizat in business-uri cu greutate in domenii ca fintech, blockchain, sharing economy, future of work, cultura disruptiva” spune Brock Pierce, Co-Chair d10e. 

Cat despre cei care nu si-au cumparat bilet inca, beneficiile evenimentului vorbesc de la sine. Toti cei prezenti la conferinta vor intra intr-o comunitate unde vor socializa si vor avea sansa sa: 

-Intalneasca vizionari care creeaza ziua de maine. 
-Ramana conectati la cele mai hot inovatii si trend-uri din business, investitii, comunicare, marketing si tehnologie. 
- Celebreze viitorul intr-un mediu relaxat, prin asimilarea artei de a manca, bea si de a fi fericit. 
- Participe intr-un forum deschis, alaturi de alti colaboratori pasionati si sa construiasca relatii valoroase pentru business-ul lor. 

Mai multe informatii si detalii despre eveniment: http://d10e.biz/

ARTICOLE DIN ACEEAŞI CATEGORIE

ADAUGĂ COMENTARII

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Atentie! Nu introduceti date personale in comentarii.
CAPTCHA

Opinii

Licitatii

Valoarea estimata: 1.887 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 5.110 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 25.210 RON
Data publicarii:

Reea Agency

Video