De ce să investești în corpuri de iluminat stradal de la Eldepo.ro?

288 vizualizari
De ce să investești în corpuri de iluminat stradal de la Eldepo.ro?
Distribuie pe

Eldepo.ro este un brand celebru pe piața românească, recunoscut pentru calitatea sistemelor de supraveghere și protecție pe care le comercializează. Conceptul a fost creat de compania ONLINE SHOP SV SRL, înființată în anul 2008, ca importator și distribuitor de sisteme de supraveghere, accesorii rețelistică și materiale electrice. Pe lângă toate aceste bunuri și accesorii cu ajutorul cărora se poate alcătui un sistem de monitorizare complet și eficient, la Eldepo.ro mai poți achiziționa și corpuri de iluminat stradal, fabricate pe baza tehnologiei LED, care ajută la creșterea vizibilității pe timp de noapte în spațiile publice și private.

Ce putem spune din punct de vedere al performanțelor despre corpurile de iluminat stradal cu LED de la Eldepo.ro?

Principalul lucru pe care îl au în comun toate corpurile de iluminat comercializate pe site-ul Eldepo.ro este calitatea. Din dorința de a satisface și chiar a depăși așteptările clienților, Eldepo.ro comercializează exclusiv produse de cea mai bună calitate. Pentru o rezistență optimă în timp, carcasele lămpilor din acest magazin sunt fabricate din aluminiu și acoperite cu un strat special care împiedică oxidarea. De asemenea, construcția lor permite o răcire eficientă indiferent de durata de timp pentru care au fost utilizate.

led

Lămpile de la Eldepo.ro pot funcționa la temperaturi extreme, cuprinse între -30 și +50 de grade Celsius datorită faptului că sunt fabricate ținându-se cont de standardul internațional de protecție IP65. Acest standard promite protecție maximă împotriva prafului, a uleiului și a altor materiale necorozive, dar și împotriva apei și a umidității prin utilizarea unor tehnologii avansate. Mai mult, pentru asigurarea unei iluminări uniforme, fiecare modul LED este dotat cu o lentilă specială.

led

Un alt punct forte prin care lămpile cu LED de la Eldepo.ro ies în evidență este faptul că fiecare modul LED dispune de o sursă proprie de alimentare. Astfel, chiar și în cazul apariției unor defecțiuni la unul din module, remedierea se poate face simplu și rapid prin simpla schimbare a sursei care i-a fost atribuită, motiv pentru care costurile de mentenanță ale unor astfel de produse sunt minime comparativ cu ale altor corpuri de iluminat. Datorită modului lor de fabricare, lămpile cu LED oferă utilizatorilor lor nenumărate avantaje imbatabile. Dacă ar fi să le enumerăm pe cele mai importante, primele patru pe care trebuie să le trecem în revistă sunt următoarele:

1. Consumul redus de energie electrică

Poate părea un paradox, dar lămpile cu LED iluminează intens și consumă puțin. Chiar dacă nu este neapărat nouă, tehnologia LED este la ora actuală cea mai avansată tehnologie în domeniul iluminării și cu ajutorul ei se poate ajunge la un consum cu până la 80% mai scăzut decât în cazul metodelor tradiționale.

2. Eficiența

Lămpile cu LED au senzori de mișcare și pot fi setate în așa fel încât să se aprindă doar atunci când este nevoie de ele. Astfel, spre deosebire de becurile tradiționale, ele consumă doar atât cât este necesar.

3. Costurile reduse de întreținere

În comparație cu lămpile tradiționale cu halogen sau mercur, lămpile cu LED se întrețin mult mai ușor. În plus, sunt blânde cu natura și mediul înconjurător deoarece nu emit în aer vapori toxici de mercur sau alte substanțe.

4. Pornire instantă

Când vine vorba de siguranță, fiecare secundă contează! De aceea este foarte important ca metodele de iluminare pe care le folosești să-ți ofere vizibilitate imediată când cineva pătrunde în spațiul pe care vrei să-l protejezi. Astfel, și din acest punct de vedere, în comparație cu lămpile tradiționale cu halogen, lămpile cu LED sunt o alegere mai potrivită deoarece se aprind instant.

De ce merită să investești în corpurile de iluminat stradal cu LED Eldepo.ro?

În ceea ce privește performanțele, este dificil să comparăm metodele tradiționale de iluminat cu tehnologia LED pentru corpuri de iluminat stradal. Tehnologia LED este mult mai avansată și așa cum am evidențiat și în rândurile de mai sus, oferă o serie de avantaje ce nu pot fi regăsite și la alte soluții de iluminat. Ar mai fi multe lucruri de discutat despre iluminatul cu LED și de aceea, dacă ți-am stârnit interesul, te invităm să accesezi site-ul Eldepo.ro pentru a te documenta și a afla mai multe detalii, sau pentru a vizualiza bogata gamă de produse puse la dispoziția celor interesați de un iluminat economic și eficient.

ARTICOLE DIN ACEEAŞI CATEGORIE

ADAUGĂ COMENTARII

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Atentie! Nu introduceti date personale in comentarii.
CAPTCHA

Opinii

Licitatii

Valoarea estimata: 0 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 176 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 0 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 176 RON
Data publicarii:

Reea Agency

Video