Economisiti 10 secunde pentru fiecare cablu identificat

54 vizualizari
Wraptor A6500
Distribuie pe

Noul sistem de imprimare și aplicare pentru marcarea cablurilor Wraptor A6500 de la Brady Corporation poate spori randamentul producției în mod semnificativ, prin identificarea cablurilor cu ajutorul etichetelor cu înfășurare în 5 secunde. Sistemul Wraptor imprimă și aplică imediat eticheta pe o serie largă de cabluri inserabile, economisind până la 10 secunde pentru fiecare cablu identificat.

Wraptor A6500 de la Brady Corporation

Eficiență sporită
Sistemul Wraptor A6500 este un instrument excelent pentru controlul costurilor de producție și creșterea calității identificării, prin imprimarea și aplicarea automată a etichetelor. Identificarea cablurilor are loc în 5 secunde și se elimină atât necesitatea imprimării etichetelor în prealabil, cât și timpul petrecut aplicându-le manual. Tehnologia sistemului Wraptor permite imprimări la 300 dpi pentru coduri de bare, sigle și diagrame și asigură înfășurarea strânsă a etichetei în jurul cablului, cu formarea minimă a bulelor de aer sau a încrețirii.

Ușor de utilizat
Nefiind necesar nici un reglaj suplimentar, sistemul Wraptor A6500 are capacitatea de identificare a cablurilor cu un diametru de la 1,52 mm până la 15,24 mm și aplică etichete de diverse lățimi, până la 50,8 mm, și cu lungimea între 19,05 mm și 76,20 mm. Ecranul tactil color și interfața modernă cu utilizatorul simplifică și mai mult utilizarea sistemului Wraptor, iar porturile USB-și conectivitatea Ethernet facilitează implementarea practică a sistemului Wraptor în diverse medii de producție. Împreună cu aplicațiile Brady Workstation pentru designul simplu al etichetelor, crearea codurilor de bare și serializare, sistemul Wraptor devine un instrument extrem de practic de sporire a eficienței proceselor, chiar mai mult grație posibilității de a fi integrat cu mașinile de tăiere și dezizolare Schleuniger.

Etichete durabile pentru cabluri
Sistemul Wraptor A6500 este proiectat să aplice rapid etichetele durabile pentru cabluri de la Brady B-427 din vinil cu autolaminare și B-499 din material textil din nailon cu înfășurare, create pentru a dura chiar în medii industriale dificile. Eticheta cu autolaminare oferă rezistență excelentă la abraziune, carburant și ulei, durabilitate excelentă în exterior, are proprietăți de autostingere și este disponibilă în mai multe culori. Eticheta din material textil din nailon cu înfășurare oferă rezistență la abraziune, carburant, ulei, murdărie, temperaturi ridicate și scăzute și substanțe chimice. Sunt disponibile fișe complete cu date tehnice pentru ambele etichete.

World Trade Center
Piata Montreal, nr 10
Intrarea F, Etajul 1, Birou 1.16, Sector 1,
Bucharest, 011469

Phone : +40 21 202 3032
Fax : +40 21 202 3100
emea_request@bradycorp.com

ARTICOLE DIN ACEEAŞI CATEGORIE

ADAUGĂ COMENTARII

Opinii

Licitatii

Valoarea estimata: 6.500 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 2.664 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 163.028 RON
Data publicarii:

Reea Agency

Video