Inovațiile Schneider Electric prezentate la Hannover Messe 2023

53 vizualizari
Schneider la Hannover Messe
Distribuie pe

Schneider Electric, liderul în transformarea digitală a managementului și automatizării energiei, va prezenta o serie de noi tehnologii și soluții software la Hannover Messe 2023, pentru a ajuta industriile să abordeze prioritățile globale de securitate energetică, eficiența resurselor și sustenabilitatea.

„Ne aflăm într-un moment unic în istorie, în care obiectivul global al neutralității din punct de vedere al emisiilor de carbon este dublată de nevoia pe termen scurt de atenuare a crizei energetice”, a declarat Barbara Frei, Executive Vice President, Industrial Automation la Schneider Electric.

„Avem o oportunitate fără precedent de a aborda aceste probleme, dar asta necesită o schimbare de mentalitate, precum și instrumentele potrivite. Trebuie să avem o viziune holistică a investițiilor în energie, abordând atât eficiența, cât și trecerea la generarea de energie curată. Tehnologiile de digitalizare, automatizare și electrificare pe care le vom prezenta la Hannover Messe sunt dovada că există soluții la provocările cu care ne confruntăm în prezent.”

Hannover Messe este cel mai important târg comercial din lume pentru industrie și are loc la Hanovra, Germania, în perioada 17-21 aprilie 2023. Inovațiile pe care Schneider Electric le anunță în cadrul evenimentului se referă la platforma sa IoT, plug-and-play, deschisă și interoperabilă, EcoStruxure, pentru a crește eficiența în industrii. Printre altele, sunt incluse următoarele:

Controlul la nivelul edge

  • EcoStruxure Automation Expert V23.0: Primul sistem de automatizare industrială din lume, centrat pe software, oferă acum soluții redundante în această arie, bazate pe software, pentru piața de desalinizare a apei. Ea extinde portofoliul EcoStruxure Automation Expert pentru a deveni unica platformă software, de control, care aduce convergență între operațiunile industriale de mașinării, hibride și procese. Noile funcții din V23.0 includ integrarea îmbunătățită cu AVEVA System Platform pentru a reutiliza grafica din aplicațiile existente pentru o proiectare mai rapidă a sistemului și un nou editor grafic pentru automatizare procedurală, care îmbunătățește eficiența operațională. Noua versiune include compatibilitatea mai multor sisteme de operare cu EcoStruxure Automation Expert HMI și arhiva disponibilă acum pe Linux, pe lângă Windows, ceea ce permite utilizatorilor să dezvolte obiecte similare pe toate sistemele de operare compatibile.

„Combinația dintre EcoStruxure Automation Expert și o soluție bazată pe PC, continuă tendința legată de automatizare care devine mai mult bazată pe software și mai independentă de hardware”, a declarat Alicia Pérez Ballester, Manager of Automation, Systems & Process Optimization la Acciona Water Solutions, partener Schneider Electric. „O astfel de abordare poate aduce beneficii concrete proiectelor noastre atât în faza de proiectare, cât și în timpul operațiunilor.”

Produse conectate

  • Managementul motorului: cea mai recentă versiune a ofertelor de management al motoarelor de la Schneider Electric este livrată cu noi carcase Spacial SFN care protejează echipamentele în orice condiții și permit asamblarea mai rapidă și mai flexibilă a panourilor cu peste 1.000 de configurații posibile. Noile carcase sunt construite cu 35% mai puține emisii de CO2 decât versiunile anterioare, acest lucru datorându-se în mare parte utilizării materialelor din oțel decarbonizat. Noile unități solare Altivar ATV320 asigură o sursă de energie fiabilă pentru soluțiile de management al motoarelor cu compatibilitate în rețea și în afara rețelei și oferă soluții ecologice de pompare, fără a produce emisii de CO2. Soluția actualizată este mai complexă și poate gestiona mai mult de 50% din greutatea statică adăugată pentru a găzdui soluții din întreaga gamă de demaroare și echipamente TeSys.
  • GM AirSeT Performance: Cu noul AirSeT, Schneider Electric își extinde și își consolidează portofoliul în materie de sustenabilitate fără SF6, ceea ce evită utilizarea acestui gaz cu efect de seră foarte puternic și dăunător. Echipamentul de distribuție izolat cu gaz îi ajută pe clienții industriali să gestioneze mai bine reglementările stricte privind gazele fluorurate (gazele-F) și elimină cerința de reciclare a gazelor din instalațiile lor. Bazat pe aer pur și conectivitate digitală nativă cu servicii integrate, GM AirSeT Performance este cel mai puternic și mai rezistent aparat de comutare de medie tensiune fără SF6 din portofoliul Schneider Electric și este potrivit pentru majoritatea proiectelor de infrastructură critice și consumatoare de energie.
  • Easy UPS 3-Phase Modular (50-250kW/400V) – Sursă de alimentare neîntreruptibilă (UPS): Această nouă soluție ajută la optimizarea cheltuielilor de capital cu un model pay-as-you-grow și caracteristici care reduc costul testării amplasamentului prin eliminarea necesității unui banc de încărcare costisitor. Soluția este un UPS modular, certificat IEC, cu module de schimb live, care oferă protecție și disponibilitate de alimentare de clasă superioară într-un design compact, făcându-l ideal pentru centrele de date mici și mijlocii, precum și pentru aplicații comerciale și industriale critice.
  • Releu de protecție PowerLogic™ P7: Această platformă de control și protecție a energiei, de ultimă generație este proiectată pentru cele mai complexe, solicitante și avansate aplicații industriale pentru a maximiza eficiența operațională, disponibilitatea energiei și securitatea energiei electrice. Oferă o experiență digitală îmbunătățită pentru a reduce complexitatea în toate etapele ciclului de viață al produsului. Performanța și flexibilitatea au fost crescute pentru a oferi o platformă modulară, securizată cibernetic și pregătită pentru viitor, complet actualizată pentru virtualizare. Este adaptabilă la cerințe specifice cu noul firmware application-oriented și module de comunicație Ethernet adăugate și plăci I/O.

Aplicații, analize și servicii

  • ETAP: O platformă digitală nouă și integrată pentru gestionarea întregului ciclu de viață al sistemului electric, de la proiectare și inginerie, până la operațiuni și întreținere. Acestă platformă oferă utilizatorilor capacitatea de a crește productivitatea, colaborarea și eficiența și le permite o evoluție eficientă și sigură în tranziția energetică.
  • AVEVA: Deținută acum în totalitate de Schneider Electric și operată ca un business independent și autonom, AVEVA își va prezenta noua viziune pentru software-ul industrial: o platformă agnostică și activă în cloud, unde companiile pot colabora, inova și partaja date prin intermediul economiei industriale conectate. Vizitatorii vor putea vedea cum platforma digital-twin AVEVA (fundamentul metaversului industrial) va aduce această viziune la viață. De la proiectarea și până la optimizarea activelor, AVEVA va demonstra valoarea informațiilor industriale bine gestionate pentru a stimula eficiența și sustenabilitatea.
  • Servicii: experții și consultanții Schneider Electric vor fi la îndemână pentru a împărtăși detalii despre portofoliul de servicii actualizat al companiei, inclusiv Serviciul de transformare digitală industrială (Industrial Digital Transformation Service) recent lansat, care ajută companiile industriale să-și accelereze transformarea digitală. Experții vor discuta, de asemenea, strategii pentru atingerea obiectivelor de sustenabilitate, vor demonstra modul în care compania poate ajuta clienții industriali să-și abordeze provocările cheie și să prezinte beneficiile diverselor portofolii de energie, cu surse de energie mai ecologice.

ARTICOLE DIN ACEEAŞI CATEGORIE

ADAUGĂ COMENTARII

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Atentie! Nu introduceti date personale in comentarii.
CAPTCHA

Opinii

Licitatii

Valoarea estimata: 420 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 25.410.511 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 2.240 RON
Data publicarii:

Reea Agency

Video