Manifoldul digital testo 570s cu analiză inteligentă a defecțiunilor

165 vizualizari
Noul testo 570s
Distribuie pe

Inovație pentru tehnicienii frigotehniști

Munca unui tehnician frigotehnist este într-o continuă schimbare. Pompele de căldură sau sistemele hibride devin tot mai importante și mai folosite. Odată cu ele, apar și provocările. Analiza erorilor poate dura mult timp, în special în cazul măsurătorilor pe termen lung și, cu toate acestea, anomaliile trec frecvent neobservate. Asta poate duce la creșteri în consumul de energie, o funcționare deficitară a sistemului, sau chiar apariția unor erori grave de funcționare a sistemelor.

Astfel, Testo a extins portofoliul de instrumente de măsurare digitale cu noul testo 570s, care răspunde tuturor provocărilor unui tehnician frigotehnist profesionist. De acum, anomaliile pompelor de căldură sau sistemelor frigorifice vor fi afișate instant în aplicația testo Smart. Iar pentru a putea realiza măsurători pe termen lung, manifoldul digital vine cu cea mai lungă durată de viață a bateriei de pe piață - de până la 360 de ore.  

Manifoldul digital testo

Inteligență, perseverență și precizie

Pe lângă faptul că se asigură că nimic nu este omis, se economisește și o cantitate semnificativă de timp. În plus, memoria crescută de date asigură cel mai înalt nivel de securitate a datelor. 
În plus, manifoldul prezintă noi avantaje pentru măsurătorile convenționale. O altă premieră mondială a fost crearea unui sistem hibrid de încărcare: acumulator și baterie, permițând o durată de funcționare record de 360 de ore. În plus, pentru a obține rezultate precise pentru sistemele care funcționează la presiune scăzută, precizia măsurării presiunii a fost mărită la 0,25% fs.

Scopul: să fie rapid și ușor de folosit

Capacitatea de a efectua măsurători cât mai rapid și mai ușor posibil este crucială, având în vedere creșterea volumului de cereri pentru tehnicieni și lipsa tot mai mare de personal  calificat. Pentru a face acest lucru posibil, Testo a creat o serie de caracteristici care simplifică munca zilnică.
De la ecranul mare, care oferă o imagine de ansamblu rapidă a tuturor datelor de măsurare, la sondele wireless care se conectează instant la manifold și până la meniurile de măsurare intuitive care ajută tehnicienii să găsească întotdeauna ceea ce vor. 
În plus, utilizarea unui telefon mobil (sau a unei tablete) pentru a efectua configurarea, măsurarea și documentarea este simplificată și convenabilă prin testo Smart App.

Pregătit pentru orice provocare 

Testo se bazează pe calitatea testate atunci când vine vorba de robustețe. Chiar și în cele mai dificile circumstanțe, clasa de protecție IP54 a manifoldului permite obținerea unor rezultate fiabile. De asemenea, manifoldul este compatibil cu agenții frigorifici A2L și A3.

Gata de lucru – cu seturile practice

Noul testo 570s cu 4 valve este oferit atât ca instrument unic, cât și în trei seturi practice, în funcție de obiectivele fiecărui technician frigotehnist. Acestea permit măsurarea rapidă și wireless a temperaturii, vacuumului și a curentului.

Noul testo 570s        Noul testo 570s       Noul testo 570s

ARTICOLE DIN ACEEAŞI CATEGORIE

ADAUGĂ COMENTARII

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Atentie! Nu introduceti date personale in comentarii.
CAPTCHA

Opinii

Licitatii

Valoarea estimata: 1.911 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 1.008 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 690 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 13.059 RON
Data publicarii:

Reea Agency

Video