Noi calibrori de masurare a presiunii: Fluke 719Pro, Fluke 721 si Fluke 700G

111 vizualizari
Fluke 719Pro
Distribuie pe


Fluke Corporation anunta completarea seriilor de produse pentru masurarea presiunii. Fluke 700G este conceput special pentru efectuarea testelor de precizie si de masurare a presiunii, de la 20 la 690 de bari, performand cu o acuratete de 0.05%.

De asemenea, Fluke Corporation adauga ofertei de instrumente pentru calibrare a presiunii, calibrorul electric de presiune Fluke 719Pro, care efectueaza masuratori de inalta precizie a presiunii, dispunand de o pompa electrica, capabila sa genereze presiune de 20 de bari – ceea ce elimina nevoia unei pompe externe, de mana.

Precizia si capabilitatile calibrorului Fluke 721 Dual Range il fac un produs ideal pentru instalatiile de gaz. Fluke 721 este destinat masuratorilor necesare transferului instalatiilor de gaz, capabil sa ofere si masuratori ale debitului de gaz, cu ajutorul sondei RTD.

Prin folosirea Fluke 700G, tehnicienii vor fi linistiti ca produsul cumparat va rezista celor doua teste importante: 1. testului timpului (Fluke 700G vine cu cea mai indelungata garantie pe aceasta linie de produse, de 3 ani) si 2. testului preciziei; tehnicienii vor avea parte de cea mai buna precizie oferita de tehnologia actuala. Fluke 700Gpoate fi cuplat cu trusele hidraulice sau pneumatice Fluke, in asa fel incat intregul instrumentar sa prezinte o solutie completa de testare a presiunii.

Fluke 719Pro scapa de corvoada pomparii manuale. Acesta este precursorul popularului calibror de presiune Fluke 719. Spre deosebire de Fluke 719, Fluke 719 Pro extinde gama de masurare a presiunii la 10 bari, dispune de display si efectueaza masuratori de precizie ale temperaturii, prin accesorizarea cu o sonda RTD.

In prezent, seriile Fluke 700G, Fluke 721 si Fluke 719Pro, de calibrare a presiunii, intrec orice competitor de pe piata, prin beneficiile si imbunatatirile notabile aduse de Fluke Corporation.

Despre Fluke
Fondata in 1948, Fluke Corporation este lider mondial in instrumente electronice compacte, profesionale de testare. Clientii Fluke sunt tehnicieni, ingineri, electricieni si metrologi care instaleaza, diagnosticheaza si administreaza echipamente electronice si electrice industriale si procese de calibrare.


New electric pressure calibrators Fluke 719Pro, Fluke 721 and Fluke 700G
 Fluke 719Pro-30G Electric Pressure Calibrator 
The 719Pro includes a full functioning loop calibrator that sources, simulates and measures mA signals and more making it the ideal test tool for calibrating high accuracy transmitters, pressure switches and pressure gauges.
Fluke 721-1601 Precision Pressure Calibrator 
The ideal tool for gas custody transfer applications is the Fluke 721 Precision Pressure Calibrator. With dual isolated pressure sensors, it allows you to take simultaneous static and differential pressure measurements with a single tool.
Fluke 700G Precision Pressure Test Gauge 
Portable, high-quality round pressure gauge calibrator for fast and accurate calibration test results
With best-in-class accuracy and measurements, the Fluke 700G series precision pressure test gauges were designed to handle all of your pressure calibration needs. The 700G series pressure test gauges are rugged and easy to use, with twenty three models ranging from ±10 inH2O/20 mbar to 10,000 psi/690 bar including absolute pressure ranges.

ARTICOLE DIN ACEEAŞI CATEGORIE

ADAUGĂ COMENTARII

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Atentie! Nu introduceti date personale in comentarii.
CAPTCHA

Opinii

Licitatii

Valoarea estimata: 13.059 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 800 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 28.700 RON
Data publicarii:

Reea Agency

Video