O camera de termoviziune fiabila cu monitorizare de la distanta a temperaturii

25 vizualizari
camera cu termoviziune
Distribuie pe

Axis Communications a anuntat lansarea unei noi camere cu termoviziune pentru monitorizarea de la distanta a temperaturilor. Modelul este ideal in situatiile critice si are preinstalat un sistem de detectare timpurie a incendiilor, permitandu-le utilizatorilor sa actioneze preventiv de la primele semne ale unui incendiu.

AXIS Q1961-TE poate masura de la distanta temperaturi cuprinse intre -40 °C si 350 °C, putand declansa o notificare de fiecare data cand temperatura depaseste un prag predefinit, sau daca temperatura creste sau scade prea repede. Aceasta poate ajuta la evitarea intreruperilor nedorite ale productiei datorita supraincalzirii echipamentelor si faciliteaza planificarea predictiva a operatiunilor de intretinere. 
Sistemul de detectare timpurie a incendiilor le permite utilizatorilor sa seteze evenimente declansatoare si sa primeasca avertizari cu privire la primele semne ale unui incendiu. De asemenea, acest sistem analitic ofera o filtrare inteligenta pentru reducerea alarmelor false.
Dispozitivul AXIS Q1961-TE accepta pana la 10 zone de detectie poligonale configurabile. In plus, tehnologia edge-to-edge face posibila conectarea unui difuzor de retea pentru activarea alarmelor audio. 

Caracteristicile principale includ:

  • Zone poligonale de monitorizare a temperaturii;
  • Sistem de detectare timpurie a incendiilor;
  • Masurarea aleatorie a temperaturii;
  • Caracteristici de securitate cibernetica integrate;

axis q1961-TE

Modelul include functii de securitate cibernetica integrate care ajuta la prevenirea accesului neautorizat si protejeaza sistemul. De exemplu, functia Axis Edge Vault simplifica autorizarea acestora in retea. In plus, dispune de clasificare IK10, IP66/67 si NEMA 4X privind protectia impotriva coroziunii. 

ARTICOLE DIN ACEEAŞI CATEGORIE

ADAUGĂ COMENTARII

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Atentie! Nu introduceti date personale in comentarii.
CAPTCHA

Opinii

Licitatii

Valoarea estimata: 4.000 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 0 RON
Data publicarii:

Reea Agency

Video