PELCO by Schneider Electric anunta noile camere tip box si micro dome din seria Sarix IL10

102 vizualizari
camerele Pelco by Schneider Electric
Distribuie pe

Bazate pe comunicatia IP si orientate catre nevoile clientilor, camerele Pelco by Schneider Electric din gama Sarix Value Range IP sunt compacte, accesibile ca pret si reprezinta solutii usor de implementat si utilizat pentru proiectele mici si mijlocii.

Schneider Electric anunta lansarea si disponibilitatea noilor sale camere tip box si micro dome Pelco Sarix® IL10 Series, primele din cele peste 50 de noi camere fixe IP Sarix ce urmeaza a fi lansate in 2013. Adaptandu-se nevoilor si preferintelor clientilor, camerele IP High Definition ofera o solutie eficienta din punctul de vedere al costurilor pentru cerintele de securitate video ale proiectelor mici si mijlocii.

Parte a gamei de camere IP „Value” de la Pelco, camerele Sarix IL10 Series transmit streamuri video de inalta calitate HDTV, iar lentilele fixe, integrate permit focalizarea cu precizie a cadrului si instalarea usoara. Aceasta serie, disponibila in patru modele, este potrivita pentru utilizare in mediul de lucru interior.

 

Printre caracteristicile suplimentare ale seriei Sarix IL10 se numara:

• Alimentare electrica: Modelele PoE se integreaza usor cu injectoarele de curent sau cu echipamentele de networking active PoE, eliminandu-se nevoia de cabluri si surse de energie separate. Modelele cu alimentare 24 Vac sunt, de asemenea, disponibile pentru instalatii ce functioneaza deja cu surse de alimentare. 
• Interfata Web: Foloseste un browser Web standard ce permite configurarea si administrarea cu usurinta de la distanta. Utilizatorii beneficiaza de o configurare usoara a camerei, intr-un singur pas, pentru caracteristici precum culoarea, timpul de expunere, „flicker control” si streaming. In plus, un simplu click pe buton le permite utilizatorilor sa capteze imagini JPEG in timp real pentru documentarea, pozitionarea sau inregistrarea cu usurinta a evenimentelor.
• Fluxuri video: Camera transmite simultan doua streamuri video, care sunt comprimate in format H.264, permitand fluxurilor sa fie optimizate individual cu cea mai inalta calitate, eficienta pentru capacitatea de stocare sau a latimii de banda. Mai mult, camerele suporta formatul text cu optiuni pentru timp, data si denumirea camerei.
• Integrare Video Management: Se conecteaza usor la sisteme de management video Pelco IP sau hibride, precum si la alte sisteme de management video importante, prin intermediul Pelco API. Camerele suporta, de asemenea, Profilul S standard ONVIF pentru interconectari cu alte tipuri de sisteme de management video.

„Schneider Electric este incantat sa anunte aceste camere accesibile ca parte a lansarii pe piata, in acest an, a noilor camere Sarix IP“, a declarat Saulo Spaolanse, Presedinte Schneider Electric Romania. „Ne preocupa satisfacerea nevoilor clientilor nostri si ne concentram 100% din eforturile de cercetare si dezvoltare pe servicii si tehnologii IP, pentru a oferi solutii bazate pe IP deschise si pentru a raspunde, astfel, cerintelor de securitate mereu in schimbare“.

Cu portofoliul sau video Pelco, Schneider Electric este lider mondial in proiectarea, dezvoltarea si fabricarea sistemelor de securitate video. Pentru mai multe informatii privind linia de solutii Sarix a Schneider Electric, vizitati: 
http://www.pelco.com/sites/global/en/products/camera-solutions/sarix.page

ARTICOLE DIN ACEEAŞI CATEGORIE

ADAUGĂ COMENTARII

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Atentie! Nu introduceti date personale in comentarii.
CAPTCHA

Opinii

Licitatii

Valoarea estimata: 200 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 8.800 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 87.812 RON
Data publicarii:

Reea Agency

Video