Prezent la CES 2023, LG îşi reafirmă angajamentul de a aduce inovaţii continue pentru a oferi tuturor o viaţă mai bună

26 vizualizari
LG
Distribuie pe

La CES 2023, în cadrul LG World Premiere, LG Electronics (LG) a prezentat viziunea sa pentru un stil de viaţă îmbunătăţit şi un viitor mai bun pentru toţi. Evenimentul LG World Premiere a fost găzduit de William Cho, CEO LG, iar în cadrul acestuia au fost prezentate inovaţiile companiei pentru acest an, precum şi eforturile constante depuse pentru a oferi o experienţă de utilizare cât mai incluzivă, dar şi un viitor mai sustenabil. Tema LG pentru CES 2023, Life’s Good, reflectă principala misiune a companiei care constă în îmbunătăţirea tuturor aspectelor vieţii cotidiene prin inovaţii tehnologice şi de design.

Reamintind faptul că LG este pregătită să facă faţă oricăror provocări în aceste vremuri nesigure, Cho a deschis evenimentul pornind de la ideea că LG a ştiut şi a crezut întotdeauna că utilizatorul trebuie să fie în centrul atenţiei.

„Toate inovaţiile noastre pornesc de la utilizator şi sunt concepute pentru acesta, iar cu ajutorul acestor inovaţii încercăm să aducem zâmbetul pe chipul clienţilor noştri,“ a continuat Cho.

CEO-ul Cho a subliniat dorinţa companiei LG de a oferi mai multă valoare clienţilor cu ajutorul inovaţiilor, precum LG ThinQ UP, o nouă categorie de aparate electrocasnice în continuă evoluţie care oferă posibilităţi unice de configurare şi opţiuni de personalizare. Gama premium include produse revoluţionare precum frigiderul LG cu MoodUP™, care îşi poate schimba culoarea în funcţie de gusturile sau dispoziţia utilizatorului sau de decorul bucătăriei.

Electrocasnicele revoluţionare LG „ThinQ UP“

Capabile să se adapteze la nevoile unice şi la stilul de viaţă mereu în schimbare al fiecărui utilizator, electrocasnicele din gama LG ThinQ UP oferă funcţii noi fără costuri suplimentare. Lansată în Coreea de Sud în ianuarie 2022, gama LG ThinQ UP urmează să fie disponibilă în SUA începând cu luna martie 2023 şi continuând cu alte pieţe internaţionale.

Gândite în jurul conceptului Evolving with You (Evoluăm alături cu tine), electrocasnicelor LG ThinQ UP le pot fi adăugate funcţii noi, oferind mai multă valoare în timp utilizatorilor. LG va dezvolta constant actualizări de software uşor de instalat şi dispozitive hardware suplimentare, oferind opţiuni specializate şi avantaje noi bazate pe tiparele de utilizare şi pe sugestiile utilizatorilor de electrocasnice din gama ThinQ UP.

Frigiderul LG cu tehnologie MoodUP adaugă culoare bucătăriei

La CES 2023, LG a prezentat o nouă opţiune de culoare pentru frigiderul revoluţionar cu tehnologie MoodUP™ pentru a oferi experienţe personalizate utilizatorilor. În urma colaborării cu renumitul Pantone Color Institute, frigiderul LG care îşi poate schimba culoarea are disponibilă varianta Viva Magenta, desemnată de Pantone culoarea anului 2023, o nuanţă de roşu cărămiziu care inspiră încredere şi curaj şi care poate aduce bucuria şi pasiunea în interiorul caselor şi poate energiza orice încăpere.

Utilizatorii de electrocasnice cu tehnologie MoodUP pot selecta foarte simplu şi pot aplica Viva Magenta - precum şi oricare dintre celelalte culori disponibile - folosind aplicaţia intuitivă LG ThinQ™. Cu ajutorul afişajelor LED care îşi schimbă culoarea, soluţiile inovatoare LG pentru bucătărie le oferă utilizatorilor posibilitatea de a personaliza aspectul frigiderului fără costuri suplimentare şi fără efortul de a înlocui fizic elemente exterioare ale acestuia.

Electrocasnice noi cu design minimalist

La CES 2023, LG a lansat o gamă nouă de electrocasnice cu design minimalist, inclusiv o maşină de spălat şi un uscător. Pornind de la idea „înapoi la simplitate“, noua gamă se concentrează pe funcţiile de bază ale fiecărui echipament, eliminând elementele de design inutile, pentru a oferi un aspect minimalist, atemporal. Noile produse sunt deosebite şi fiabile, reflectând dorinţa companiei LG de a oferi sustenabilitate, folosind materiale reciclate şi mai puţine componente, dar şi mai puţină energie pentru a le produce, în comparaţie cu electrocasnicele convenţionale.

Fără accesorii inutile, electrocasnicele LG cu design minimalist se potrivesc în orice decor, combinaţie de culori sau design interior. Paleta de culori acromatice a acestei game şi lipsa accesoriilor decorative oferă un aspect modern, dar clasic care permite echipamentelor să se integreze perfect în orice spaţiu. Pe lângă design-ul simplu şi elegant, electrocasnicele LG folosesc comenzi simple pe care utilizatorii le pot folosi foarte uşor.

Noua gamă, care include un frigider, maşină de spălat, uscător, o linie de cuptoare şi o maşină de spălat vase, face parte din gama inovatoare de electrocasnice LG care pot fi actualizate oricând, astfel încât utilizatorii pot adăuga funcţii noi oricărui produs prin Centrul de Upgrade din aplicaţia LG ThinQ™.

ARTICOLE DIN ACEEAŞI CATEGORIE

ADAUGĂ COMENTARII

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Atentie! Nu introduceti date personale in comentarii.
CAPTCHA

Opinii

Licitatii

Valoarea estimata: 6.710 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 12.606 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 200 RON
Data publicarii:

Reea Agency

Video