Samsung lansează SmartThings Station, un hub pentru case inteligente accesibile tuturor, la CES 2023

49 vizualizari
 SmartThings Station
Distribuie pe

Samsung Electronics a lansat SmartThings Station, un hub pentru case inteligente care este ușor de utilizat, accesibil tuturor și dispune de o stație de încărcare rapidă.

Noul hub pentru case inteligente (smart homes) este ușor de utilizat, oferă un control simplu al dispozitivelor și interoperabilitate extinsă

Pe măsură ce piața de case inteligente (smart homes) continuă să crească, utilizatorii au nevoie de modalități tot mai simple, interoperabile și fiabile de a conecta un număr semnificativ de dispozitive. SmartThings Station oferă configurare rapidă și simplă, precum și compatibilitate cu o gamă largă de produse pentru case inteligente, inclusiv dispozitive Matter. Cu SmartThings Station, utilizatorii pot automatiza diferite funcții ale casei sau seta rutine pentru a avea mai mult confort, dar și pentru a-și reduce consumul de energie zi de zi (de exemplu prin opțiuni de oprire a luminilor sau aparatelor în funcțiune).

“A avea o casă mai inteligentă nu ar trebui să fie complicat sau scump. Așa că, am vrut să creăm SmartThings Station ca un hub inteligent pentru casă – un hub care să fie simplu, fiabil și cuprinzător pentru oricine. Numărul de dispozitive dintr-o casă conectată continuă să crească, în special având în vedere lansarea recentă a standardului Matter. Suntem mândri să jucăm un rol important în facilitarea adopției acestei tehnologii la scară largă”, a declarat Jaeyeon Jung, Vicepreședinte Executiv și șef al SmartThings, în cadrul Device Platform Center din Samsung Electronics.

 SmartThings Station

O casă mai inteligentă, cu efort minim

SmartThings Station de la Samsung este ușor de configurat. Atunci când un utilizator pornește dispozitivul pentru prima dată, mesajele pop-up vor apărea direct pe smartphone-ul Samsung Galaxy al utilizatorului pentru un proces de conectare ușor. Utilizatorii pot alege, de asemenea, opțiunea de a integra eficient dispozitivele cu o simplă scanare a unui cod QR prin intermediul camerei foto a telefonului.

Adaptare intuitivă la rutina utilizatorilor

Hub-ul pentru case inteligente SmartThings Station permite gestionarea inclusiv a termostatelor, luminilor, prizelor de alimentare și interconectarea lor cu alte dispozitive pentru a crea un mediu cât mai plăcut. SmartThings Station facilitează automatizarea anumitor rutine create prin aplicația mobile SmartThings, fără a solicita utilizatorilor să controleze manual dispozitivele individuale.

smartThings Station

Cu o apăsare a butonului inteligent de pe stația SmartThings, utilizatorii pot activa o rutină creată în aplicația SmartThings. De exemplu, atunci când este timpul pentru culcare, o atingere rapidă ar putea declanșa o rutină pentru somn – însemnând oprirea luminile, închiderea jaluzelele și reducea temperaturii. Sau pentru o seară de film ar putea porni televizorul și stinge luminile. Când utilizatorii sunt plecați de acasă, stația SmartThings poate opri prizele de alimentare și aparatele neutilizate pentru a economisi energie și pentru un plus de siguranță. Pentru pasionații de gaming, prin intermediul hub-ului, aceștia își pot prestabili anumite setări pentru televizor sau lumini și activa modul ,,Nu deranjați”.

Utilizatorii pot activa până la trei astfel de rutine concomitent prin apăsarea scurtă, lungă sau dublă a butonului. Rutinele pot fi activate și prin aplicația SmartThings, indiferent dacă oamenii sunt acasă sau plecați.

Găsiți și gestionați-vă dispozitivele în jurul casei cu mai multă precizie

SmartThings Station este, de asemenea, integrat cu SmartThings Find de la Samsung, un serviciu prin care utilizatorii își pot găsi dispozitive pierdute. Prin apăsarea dublă a butonului inteligent, spre exemplu, hub-ul poate transmite un apel către telefonul din apropiere, făcându-l mai ușor de găsit.

Hub-ul ajută utilizatorii Samsung Galaxy să țină evidența locurilor în care se află dispozitivele lor înregistrate – de la smartphone-uri, tablete, ceasuri și căști, până la obiecte personale (cum ar fi chei sau portofelul) care au atașate un dispozitiv Galaxy SmartTag sau SmartTag+. Prin scanarea de rutină a dispozitivelor, SmartThings Station le va spune utilizatorilor locația dispozitivelor inteligente conectate sau a SmartTag-urilor din jurul casei și va trimite o alertă pe smartphone-ul utilizatorului atunci când un SmartTag sau un dispozitiv dispare sau apare acasă.

O stație de încărcare rapidă care se potrivește perfect într-o casă inteligentă

SmartThings Station suportă încărcare wireless de până la 15W. Încărcarea rapidă este un plus ingenios pentru un astfel de hub, deoarece se adaptează ritmului alert al vieții utilizatorilor. Utilizatorii pot alege să primească o alertă atunci când încărcarea este finalizată sau să comute pentru a încărca un alt dispozitiv.

Disponibilitate

SmartThings Station se va lansa în SUA și Coreea. Dispozitivul va fi disponibil în alb sau negru de la începutul lunii februarie 2023 pe piața americană.

 

ARTICOLE DIN ACEEAŞI CATEGORIE

ADAUGĂ COMENTARII

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Atentie! Nu introduceti date personale in comentarii.
CAPTCHA

Opinii

Licitatii

Valoarea estimata: 5.829 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 2.100 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 1.990 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 8.041 RON
Data publicarii:

Reea Agency

Video