Schneider Electric a achizitionat AST Modular

59 vizualizari
centrelor de date prefabricate
Distribuie pe


Schneider Electric isi consolideaza pozitia pe piata centrelor de date prefabricate dupa achizitia AST Modular

Schneider Electric a achizitionat compania spaniola AST Modular, lider in centre de date prefabricate la nivel mondial. Avand peste 12 ani de experienta, AST Modular ofera un portofoliu complet de module prefabricate, servicii, expertiza de proiect si asistenta la punerea in functiune.

In urma achizitiei AST Modular, Schneider Electric isi consolideaza pozitia pe piata de centre de date prefabricate. Cu sediul central in Barcelona, Spania, AST Modular a implementat cu succes peste 450 de proiecte de centre de date in peste 30 de tari. Compania este considerata un inovator in domeniul centrelor de date prefabricate, evoluand constant si perfectionandu-si solutiile cu fiecare noua generatie. AST Modular si-a extins portofoliul cu module non-ISO, design multi-modular, camere multi-modulare pentru centre de date, precum si o gama larga de optiuni de climatizare optimizate pentru spatiul IT prefabricat.


Foto AST: Unitate AST Modular pentru Software Opera la un centru de date din Islanda.
 

„AST Modular a avut intotdeauna ca misiune oferirea celor mai bune si inovatoare centre de date prefabricate. Prezenta globala a Schneider Electric, expertiza sa de clasa mondiala, solutiile de climatizare si de Management al Infrastructurii Centrelor de Date, alaturi de o retea excelenta de asistenta tehnica, vor reprezenta un beneficiu major pentru clientii nostri”, a declarat Henry Daunert, CEO AST Modular.

„Capabilitatile si experienta AST Modular completeaza strategia Schneider Electric de a oferi solutii prefabricate la nivel mondial si ajuta la satisfacerea cererilor clientilor nostri pe acest segment in continua dezvoltare”, a declarat Kevin Brown, Vice President Data Center Global Offer and Strategy, Schneider Electric. „Achizitia AST Modular ne consolideaza capacitatile regionale in Europa, America Latina, Orientul Mijlociu si Africa, avand fabrici si specialisti in inginerie localizati in Barcelona si Miami. Asteptam cu nerabdare sa ne extindem portofoliul de proiecte de referinta si sa integram solutiile AST Modular pentru a crea cea mai completa oferta din industrie.”

Sistemele modulare prefabricate au ca principal avantaj faptul ca permit adaptarea rapida a capacitatii unui centru de date, necesitand un timp redus pentru instalare si operare, in comparatie cu un centru de date conventional. 

www.schneider-electric.com/ro


Schneider Electric Takes the Lead in Prefabricated Data Centers with the Acquisition of AST Modular
AST modular is a prefabricated data center leader with over 12 years of experience, global engineering & manufacturing capabilities
Schneider Electric, a global specialist in energy management, today announced the acquisition of AST Modular. Based in Barcelona, Spain, AST Modular offers a comprehensive portfolio of prefabricated data center modules, services, manufacturing expertise, and project engineering support.
With the acquisition of AST Modular, Schneider Electric adds capabilities to its already strong position in the prefabricated data center solutions market. With projects deployed in over 30 countries, AST Modular has successfully executed over 450 data center projects worldwide. AST Modular is considered an innovator in the prefabricated data center space, evolving and improving their solutions with every new generation. Expansions to AST Modular’s portfolio have included non-ISO modules, multi-module designs, and modular data center rooms, as well as a broad portfolio of cooling options optimized for the prefabricated IT space.

ARTICOLE DIN ACEEAŞI CATEGORIE

ADAUGĂ COMENTARII

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Atentie! Nu introduceti date personale in comentarii.
CAPTCHA

Opinii

Licitatii

Valoarea estimata: 1.911 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 1.008 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 690 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 13.059 RON
Data publicarii:

Reea Agency

Video