Schneider Electric lanseaza noul regulator de temperatura Zelio RTC48 dedicat proceselor industriale

147 vizualizari
Schneider Electric Zelio RTC48
Distribuie pe

Schneider Electric a lansat o noua gama de regulatoare de temperatura si accesorii Zelio pentru reglarea temperaturii in aplicatiile de incalzire si racire din procesele industriale. Eficiente din punctul de vedere al costurilor, regulatoarele de temperatura Zelio RTC48 combina simplicitatea, performanta si valoarea, avand capacitatea de a interactiona cu relee solide, relee electromecanice, regulatoare logice programabile (PLC) si in aplicatii cu interfata om-masina (HMI).

Dezvoltat pentru performanta
Regulatoarele de temperatura sunt create pentru a compara, in mod automat, valoarea procesuala (PV) cu valoarea setata (SV), astfel 

incat rezultatul sa mentina valoarea setata. Acestea sunt instalate in stadii multiple ale procesului de productie pentru a permite executia proceselor critice, cum ar fi crearea retetelor complexe in industria alimentara si a bauturilor sau controlul exact al temperaturii la aparatele de ambalat. Oferta Zelio RTC48 este disponibila intr-un format standard 48x48 mm si asigura o balanta ideala intre pret si functionalitate, incorporand controlul PID dorit cu functia de auto-reglare, comunicare si alarme.

„In multe industrii exista un interes ridicat pentru regulatoare de temperatura simple si eficiente care sa regleze temperatura in procesele lor, garantand, astfel, calitatea optima a produselor obtinute. Controlerul Zelio RTC48 ofera o solutie dezvoltata tocmai pentru a satisface aceasta nevoie”, a declarat Didier Baron, Relays Business Director, Schneider Electric. „Anii nostri de expertiza in cercetare, proiectare si productie ne-au permis sa furnizam produse exceptionale clientilor nostri. Ne straduim in continuare sa asiguram regulatoare de temperatura robuste, fiabile si usor de folosit in procesele clientilor nostri”.

Usor de configurat
Schneider Electric a dezvoltat noul Zelio RTC48 pentru a asigura fiabilitate si usurinta in utilizare. Este usor de configurat, iar descarcarea gratuita a software-ului simplifica acest proces care poate fi realizat prin intermediul USB sau al unei conexiuni la un PC. Panoul frontal are un afisaj inteligent al statusului valorii procesuale (PV), dispozitivul analizand in mod activ valoarea procesuala in comparatie cu valoarea setata (SV), iar culoarea afisata schimbandu-se corespunzator. Regulatorul de temperatura Zelio RTC este compact, cu o adancime de doar 56 mm, astfel incat se poate face economie de spatiu in interiorul panoului.

Gama de regulatoare de temperatura Zelio RTC48 este deja disponibila la Schneider Electric Romania. Pentru a afla mai multe informatii, clientii pot contacta reprezentanta locala a Schneider Electric sau pot vizita www.schneider-electric.ro


Schneider Electric New Launch - Zelio RTC48
Introducing the new Schneider Electric Zelio RTC48 temperature controller, that is designed to meet simple temperature control requirements and packs the most valued features. 
The RTC48 temperature controller aimed at system integrators and machine builder. RTC48 offers a temperature control solution for industries like HVAC industrial machines, heating and cooling applications in industrial processes.
• 48 x 48 mm / 1.90 x 1.90 in.
• 62 mm / 2.44 in. depth
• Supply voltage: ~100 to 240 V
• Input: Thermocouple, RTD, DC Voltage, or DC current
• 11 segment LCD display in 3 colors (green, red, orange)
• 1 or 2 alarm outputs, depending on the model
• Communication: Serial and Console, with communication on Modbus

ARTICOLE DIN ACEEAŞI CATEGORIE

ADAUGĂ COMENTARII

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Atentie! Nu introduceti date personale in comentarii.
CAPTCHA

Opinii

Licitatii

Valoarea estimata: 200 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 8.800 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 87.812 RON
Data publicarii:

Reea Agency

Video