Schneider Electric lanseaza versiunea 7.4 a solutiei software StruxureWareTM Data Center Operation pentru optimizarea managementului colocarii

70 vizualizari
Schneider Electric
Distribuie pe


Schneider Electric, specialistul mondial in managementul energiei, a lansat o noua versiune a solutiei software StruxureWare Data Center Operation, versiunea 7.4, care ofera noi capabilitati si acces la informatii competitive, asigurand un grad inalt de disponibilitate a spatiului, precum si o eficienta maxima pe durata ciclului de viata al unui centru de date. Ca parte a suitei de management al infrastructurii centrelor de date (DCIM) a Schneider Electric, StruxureWare for Data Centers, StruxureWare for Data Center Operation v7.4 optimizeaza managementul colocarii, monitorizarea alimentarii cu energie electrica si managementul retelei de date. Astfel, aceasta solutie ajuta managerii de centre de date si cladiri sa utilizeze mai eficient capacitatea de alimentare, sa dimensioneze corect infrastructura fizica si sa integreze sistemele DCIM existente, reducand cheltuielile operationale si de capital.

„Ne-am propus sa raspundem unor nevoi ale clientilor care nu au fost inca satisfacute de alte solutii DCIM, in special cele corelate cu prelucrarea inteligenta a datelor”, a declarat Soeren Brogaard Jensen, Vice President Solution Software, Schneider Electric. „Exista o cerere foarte mare pentru monitorizarea precisa si masurarea exacta in mediile de colocare, precum si o necesitate de a reduce capacitatile neutilizate, de a dimensiona corect centrele de date si de a exploata la maximum sistemele DCIM existente pentru toate tipurile de centre de date”.

O particularitate cheie pentru optimizarea managementului colocarii include monitorizarea cailor de alimentare dublate (in regim de redundanta 2N) pentru a oferi o imagine de ansamblu a intregii redundante la nivelul spatiilor alocate si la nivel de rack, ajutand managerii de centre de date si cladiri sa simuleze impactul unei defectiuni si sa afiseze cu exactitate sarcina care nu va putea fi sustinuta pentru fiecare situatie de defect a unei cai. De asemenea, StruxureWare Data Center Operation v7.4 prezinta o privire de ansamblu imbunatatita asupra alimentarii cu energie electrica la nivelul spatiilor alocate si la nivel de rack, avand capacitatea de a afisa energia electrica vanduta, masurata si estimata pentru mediile „black box”, precum si facturarea corecta a locatarilor, date precise despre acestia si schite imbunatatite ale spatiilor alocate. Toate aceste functii ajuta managerii centrelor de date de colocare sa factureze corect locatarii, sa determine spatiul disponibil pentru inchiriere si sa evite cheltuielile operationale si de capital exagerate.

Pentru a reduce distanta dintre IT si cladiri, StruxureWare Data Center Operation v7.4 le permite managerilor centrelor de date sa administreze capacitatea si sa realizeze analize de impact pana la nivel de intrerupatoare, oferind o intelegere mai buna a lantului de alimentare cu energie electrica si abilitatea de a reduce capacitatea neutilizata, o caracteristica unica a solutiei StruxureWare a Schneider Electric. Alte functii includ monitorizarea circuitelor electrice si posibilitatea de a tipari direct din soft scheme electrice detaliate pentru anumite zone din centrul de date.

Noile capabilitati de management al retelei de date oferite de StruxureWare Data Center Operation v7.4 includ conexiuni grafice de retea, cartografierea vizuala a porturilor, vizualizarea rutelor si a tipurilor de cabluri si analiza impactului asupra retelei. Aceste functii ii ajuta pe manageri sa vizualizeze corect infrastructura retelei centrelor de date, sa planifice capacitatea si sa anticipeze potentialele probleme de retea.

StruxureWare Data Center Operation este parte a suitei StruxureWare for Data Centers a Schneider Electric, o solutie DCIM complexa care asigura un grad maxim de eficienta pe durata ciclului de viata al unui centru de date, de la etapele de proiectare si constructie pana la operare, evaluare si planificare. Pentru mai multe informatii despre gama completa de solutii DCIM oferita de Schneider Electric, vizitati site-ul web APC by Schneider Electric.

ARTICOLE DIN ACEEAŞI CATEGORIE

ADAUGĂ COMENTARII

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Atentie! Nu introduceti date personale in comentarii.
CAPTCHA

Opinii

Licitatii

Valoarea estimata: 200 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 8.800 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 87.812 RON
Data publicarii:

Reea Agency

Video