Seria K de camere termale pentru pompieri

68 vizualizari
Seria K de camere termale pentru pompieri
Distribuie pe

 Camerele de termoviziune FLIR K40 / K50 au fost special concepute pentru a face fata celor mai dure conditii de lucru: au un grad de protectie IP67, pot lucra la o temperatura ambianta de maxim 260°C, rezista la cadere pe beton de la 2 metri, se pot opera cu manusi si se pot incarca rapid cu ajutorul sistemului montat direct pe exteriorul masinii de pompieri. 

FLIR K40 / K50 sunt camere termale destinate detectiei de persoane / animale / mijloace de transport de la distante mici sau medii in conditii de iluminare ZERO (intuneric total) si FUM. Camera de termoviziune in infrarosu poate sa vada prin fum sau ceata usoara, nu necesita o sursa de iluminare suplimentara, imaginea fiind obtinuta datorita diferentelor de temperatura dintre obiectul tinta si mediul inconjurator. 

FLIR K40 / K50 este un echipament de supraveghere profesional, robust, destinat pompierilor, inspectoratului pentru situatii de urgenta, echipelor de cautare si salvare a persoanelor disparute, interventiilor in locuri cu vizibilitate scazuta datorita fumului, detectia focarelor de incendii din paduri de la distanta. 
http://micronix.ro 
 


K Series of thermal imaging cameras for fire fighting applications
FLIR K-Series thermal imaging cameras have been especially developed for the most demanding fire fighting tasks.

Built tough, FLIR K40 and K50 fire service thermal imaging cameras are simpler to use and make it easier to see under the most challenging conditions. A larger, brighter display shows FLIR’s renowned thermal image quality with extra clarity. Five imaging modes help speed tactical decisions and the search for survivors. Oversized buttons allow effortless gloved-handed operation. And FLIR’s innovation and manufacturing economies of scale make the K40 and K50 the most affordable thermal imaging cameras in their class, putting more thermal imaging power into the hands of more first responders.

ARTICOLE DIN ACEEAŞI CATEGORIE

ADAUGĂ COMENTARII

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Atentie! Nu introduceti date personale in comentarii.
CAPTCHA

Opinii

Licitatii

Valoarea estimata: 8.800 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 108.776 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 6.666 RON
Data publicarii:

Reea Agency

Video