Sistemul de management video Pelco Endura Enterprise de la Schneider Electric, integrat cu sistemul de management al securitatii AMAG Symmetry

76 vizualizari
(VMS) Pelco Endura™ Enterprise de la Schneider Electric
Distribuie pe

Sistemul de management video (VMS) Pelco Endura™ Enterprise de la Schneider Electric a fost integrat in profunzime cu software-ul de management al securitatii AMAG Symmetry™, permitand accesul utilizatorilor la redare video in timp real, redare inregistrare video, pan-tilt-zoom si alarme, inclusiv alarme analitice ale camerelor Pelco Sarix™ conectate la sistemul Endura.

“Suntem incantati sa anuntam finalizarea procesului de integrare a Endura Enterprise VMS cu software-ul de management al securitatii AMAG Symmetry”, a declarat Saulo Spaolanse, Presedinte Schneider Electric Romania. “Schneider Electric va continua sa-si concentreze 100% din activitatile de cercetare si dezvoltare pe tehnologii si servicii IP, iar aceasta noua integrare reprezinta inca o dovada a faptului ca venim in intampinarea clientilor nostri cu solutii bazate pe IP deschise, ce raspund cerintelor de securitate in continua dezvoltare”.

Schneider Electric si AMAG au un parteneriat de lunga durata, AMAG fiind una dintre primele companii care s-au alaturat programului Pelco Partner First (un program dezvoltat de Pelco, din care fac parte, in prezent, 250 de parteneri si care isi propune sa aduca pe piata solutii avansate de securitate video). Pe langa Pelco Endura Enterprise VMS si AMAG Symmetry Security Management System, cele doua companii lucreaza la o viitoare integrare a seriei Pelco Sarix™, colaborand si pentru alte integrari care au fost finalizate, inclusiv pentru seria Pelco Digital Sentry™ VMS.

“Integrarea dintre AMAG Symmetry Security Management System si Pelco Endura VMS le ofera clientilor nostri o optiune avansata de sistem de management video IP pentru aplicatiile de supraveghere de importanta critica”, a declarat David Weinbach, product manager, AMAG Technology. “Continuarea parteneriatului nostru cu un lider in industrie precum Schneider Electric ne consolideaza ofertele de solutii video si platforma generala de management al securitatii”.

Endura este un sistem ideal de management video pentru operatiile de supraveghere de importanta critica, acestea necesitand monitorizare nonstop si fiabilitate ferma. Endura asigura instrumentele de securitate si rezolva nevoia profesionistilor IT de a proteja eficient persoane si bunuri. Avand capacitatea de a scala mii de camere, Endura este proiectat pentru a se potrivi unei game largi de aplicatii – inclusiv de supraveghere a aeroporturilor, cazinourilor si oraselor – in care toleranta ridicata la erori si integritatea sistemului sunt obligatorii. Setarile de permisiune personalizate si profilurile nelimitate ale utilizatorilor asigura accesul mai multor operatori, generand o mai mare recuperare a investitiilor in securitate in cadrul unei companii.

AMAG Symmetry Security Management System ofera solutii avansate de securitate pentru controlul accesului, managementul video si detectarea intruziunilor. Sistemele Symmetry sunt instalate in intreaga lume si sunt adresate organizatiilor de orice dimensiune – de la cea mai mare agentie multinationala sau guvernamentala pana la scoli sau cladiri de birouri cu suprafete mai reduse. Renumita pentru software-uri inteligente si, in acelasi timp, usor de utilizat, AMAG Technology ofera o gama larga de produse de mare fiabilitate. Symmetry, disponibil in editiile Business, Professional, Enterprise, Global and Homeland Security, furnizeaza cea mai inalta tehnologie intr-un sistem integrat, scalabil, usor de implementat, care poate fi administrat printr-o singura aplicatie centrala.

Pentru mai multe informatii despre integrarea Pelco Endura si AMAG Symmetry, va rugam sa vizitati 
http://www.pelco.com/sites/global/en/products/video-management-solutions/endura.page sau www.amag.com


Schneider Electric`s Pelco Endura Enterprise VMS Now Integrated with AMAG Symmetry™ Security Management System
Schneider Electric announced today that its Pelco Endura™ Enterprise video management system (VMS) is now integrated with the AMAG Symmetry™ Security Management software. This in-depth integration of IP systems allows users access to live video, playback video, pan-tilt-zoom, and alarms, including analytic alarms from Pelco Sarix™ IP cameras that are connected to the Endura system.
Schneider Electric and AMAG have a long-standing partnership, which includes AMAG being one of the first companies to join the Pelco Partner First program. In addition to this new integration, the companies are working on a future integration with Pelco`s Sarix™ line and have collaborated on several other existing integrations, including the Pelco Digital Sentry™ VMS series.

ARTICOLE DIN ACEEAŞI CATEGORIE

ADAUGĂ COMENTARII

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Atentie! Nu introduceti date personale in comentarii.
CAPTCHA

Opinii

Licitatii

Valoarea estimata: 8.800 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 108.776 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 6.666 RON
Data publicarii:

Reea Agency

Video