Sistemul wireless Fluke CNX - inovatie la nivel global

181 vizualizari
Fluke CNX
Distribuie pe


Fluke Corporation a lansat sistemul wireless CNX™: un set de instrumente care conecteaza wireless multiple module de masurare, module care trimit simultan citiri catre o unitate centrala CNX aflata intr-o raza de 20 de metri, permitand utilizatorilor sa diagnosticheze problemele mult mai rapid decat cu instrumentele traditionale. Setul este compus din instrumente configurabile, cu design durabil, oferind tehnicienilor posiblitatea de a alege diverse module de masurare, de la tensiune la curent sau temperatura, in functie de specificul scenariului de interventie.

Modulele CNX, care includ voltmetrul v3000 AC, clestii de curent a3000 AC si i3000 iFlex™ AC, plus termometrele t3000 K-Type, pot inregistra 65.000 seturi de masurari min/max/mediu cu marcaj temporal, care pot fi apoi descarcate in unitatea principala CNX DMM si, folosind adaptorul optional de PC, importate intr-un document excel. Toate unitatile principale si modulele CNX pot fi folosite si ca instrumente independente de masurare. 

Sistemele Fluke CNX permit tehnicienilor sa evite locurile periculoase si incomode, plasand modulele direct in aceste puncte, cum ar fi cabinetele electrice, masinile rotative, medii de uzura, iar apoi sa citeasca masurarea in siguranta, de la distanta. Masurarile simultane in puncte multiple sunt, de asemenea, un avantaj cand evaluam capacitatea de incarcare a unui circuit sau cand facem o diagnosticare a echipamentelor controlate electronic. Pe un computer sau laptop dotat cu un adaptor CNX PC pot fi vizualizate pana la 10 masurari. 
Datele si imaginile termice ale masurarilor captate wireless din modulele CNX pot fi descarcate si importate in programul Fluke SmartView, un pachet profesional de instrumente de analiza si raportare pentru vizualizarea, notarea si editarea imaginilor in infrarosu. Compararea imaginilor termice stocate cu citirile curente transforma inspectiile intr-un proces mult mai riguros si amanuntit, validand o data in plus analizele si rapoartele. 

Disponibilitate
Instrumentele Fluke CNX Wireless sunt deja disponibile. Pentru mai multe informatii, accesati: 
http://www.fluke.com/fluke/roro/products/testare-wireless.htm 

Despre Fluke
Fondata in 1948, Fluke Corporation este lider mondial in instrumente electronice compacte, profesionale de testare. Clientii Fluke sunt tehnicieni, ingineri, electricieni si metrologi care instaleaza, diagnosticheaza si administreaza echipamente electronice si electrice industriale si procese de calibrare.


Fluke CNX™ Wireless Test Tools 
Your tools - connected
Take readings quicker. Solve problems faster. Fluke CNX wireless test tools work together to help you troubleshoot faster. With the CNX team, measurements are: Remote, Simultaneous, Recordable.
The CNX 3000 Wireless Multimeter displays the meter measurement, plus readings from up to 3 wireless modules. CNX enabled Fluke thermal imagers capture up to five measurements wirelessly and displays them in the image. 
The CNX Wireless System captures measurements from as far as 20 meters away. Components are affordable, and can be added as needed … and, they are built with the Fluke quality and innovation that you demand.

ARTICOLE DIN ACEEAŞI CATEGORIE

ADAUGĂ COMENTARII

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Atentie! Nu introduceti date personale in comentarii.
CAPTCHA

Opinii

Licitatii

Valoarea estimata: 200 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 8.800 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 87.812 RON
Data publicarii:

Reea Agency

Video