Tirul Ridgid in valoare de 1 milion de dolari revine pe 16 martie la Metatools

83 vizualizari
METATOOLS in parteneriat cu RIDGID TOOL Europe
Distribuie pe

METATOOLS in parteneriat cu RIDGID TOOL Europe, parte a concernului american EMERSON, va organiza pe data de 16 martie 2015, incepand cu ora 10.00, la sediul din Ploiesti, str. Poligonului nr. 2, a doua editie a evenimentului demonstrativ “Ridgid Innovation Roadshow”, dupa ce in anul 2010, camionul a incantat ploiestenii cu designul sau inovator.

Dupa o calatorie inceputa in Emiratele Arabe Unite, ce va debuta in Europa pe data de 13 martie, profesionstii romani din domeniul instalatiilor, din domeniul petrochimiei, din domeniul energiei electrice sau din domeniul constructiilor vor avea ocazia sa testeze si sa se familiarizeze cu cele mai inovatoare produse Ridgid. Inainte de a poposi in Romania, tirul de un milion de dolari va face o oprire in Qatar, urmand ca prima locatie din Romania a camionului Ridgid sa fie la sediul Metatools din Ploiesti. 

Cu o lungime de aproximativ 20 metri, 110 mp desfasurati si conceput sub forma unui showroom mobil, participantii la eveniment pot testa peste 200 de scule, incepand de la cele pentru prelucrat tevi, echipamente de video inspectie pentru canalizari, pana la locatoare de utilitati si dispozitive pentru mentenanta canalizarilor. Incepand cu ora 10.00, in interiorul tirului vor avea loc testari de scule, unelte si echipamente profesionale, dar si demonstratii de utilizare pentru cele mai noi produse Ridgid.

Pe tot parcursul show-ului, organizatorii vor imparti materiale promotionale, iar toti cei prezenti la Ridgid Innovation Roadshow vor avea ocazia sa achizitioneze, doar pe data de 16 martie, echipamente la preturi speciale si, nu in ultimul rand, sa participe la concursul cu premii organizat in cadrul evenimentului! 

La evenimentul demonstrativ Ridgid vor participa clienti Metatools, dar si studenti ai Facultatii de Inginerie Mecanica si Electrica din cadrul Universitatii Petrol-Gaze Ploiesti, care se vor familiariza cu cele mai noi echipamente Ridgid, specifice ariei Oil & Gas. Tot pe data de 16 martie se va prezenta, in premiera, noul echipament pentru sanfrenat conducte metalice RIDGID B-500, noua gama de monitoare SeeSnake, dar si echipamentul pentru sertizat terminale pentru cabluri electrice actionate electro-hidraulic (RIDGID RE-60).

Despre Metatools
Metatools ofera clientilor servicii complete de vanzare, service in garantie si post-garantie, service mobil si inchirieri de scule electrice si utilaje. Incepand cu anul 2007 compania detine certificarea sistemului de management al calitatii, al mediului si al sanatatii si securitatii in munca, in conformitate cu standardele de referinta ISO 9001:2008, ISO 14001:2004 si OHSAS 18001:2008
Cu o experienta de 17 ani pe piata furnizorilor de echipamente si utilaje tehnologice pentru domeniul industrial si al constructiilor, Metatools ofera, clientilor si partenerilor business, servicii de inalta calitate. Compania reuseste sa aduca toate noutatile din domeniul echipamentelor si al utilajelor tehnologice pe piata romaneasca, iar eforturile companiei sunt reflectate in succesul clientilor.

ARTICOLE DIN ACEEAŞI CATEGORIE

ADAUGĂ COMENTARII

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Atentie! Nu introduceti date personale in comentarii.
CAPTCHA

Opinii

Licitatii

Valoarea estimata: 13.059 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 800 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 28.700 RON
Data publicarii:

Reea Agency

Video