Total Building Solution (TBS) in Romania

61 vizualizari
Building Technologies Siemens in Romania
Distribuie pe

Divizia Building Technologies Siemens si-a prezentat tehnologiile de varf in fata marilor retele hoteliere in cadrul evenimentului Hotel Tech 2013, pe 12 decembrie, la Hotel International Bucuresti. Evenimentul a fost organizat de Probitas, unul dintre partenerii solutiilor Siemens.

Siemens a prezentat in fata participantilor solutia Desigo Insight care integreaza sistemul de alarma Cerberus Pro, sistemul de intruziune SPC si sistemul de management al camerelor de hotel, incluzand acces la sistemul de control al camerei de oaspeti. Toate aceste sisteme sunt integrate via protocolului nativ BACnet. Sistemul VRV (Variable Refrigerant Volume) pentru camerele de oaspeti este, de asemenea, conectat la statia de management - Desigo Insight. De asemenea, statia de management Designo Insight integreaza si sistemul VRV pentru camera de hotel precum si acces la schimbul de date cu privire la incapere prin intermediul sistemului Opera POS, care are rolul de a salva energie. 
Dupa prezentarea solutiei de ospitalitate Siemens, s-a desfasurat o sesiune live in care divizia BT a prezentat proiectul de referinta din Hotelul International Iasi pentru a arata in totalitate functionalitatea instalatiei TBS. Participantii s-au aratat impresionati de usurinta de gestionare a unui sistem atat de sofisticat din punct de vedere tehnic.

„Am primit feedback excelent de la clientii nostri care nu isi imagineaza gestionarea hotelurilor de acum inainte fara solutia Siemens TBS. Integrarea tuturor subsistemelor rezulta intr-o reducere remarcabila a costurilor si in imbunatatirea calitatii serviciilor oferite clientilor si, mai mult decat atat, este foarte usor de operat. Desigo este decizia corecta pentru cladirile inteligente, care vor sa economiseasca energie si sa isi desfasoare operatiunile eficient, cu costuri minime”, concluzioneaza George Zapan, Head of Building Technologies Department.


Building Technologies Siemens in Romania
Divizia Building Technologies din Romania ofera produse dedicate modernizarii eficiente a cladirilor si reducerii costurilor din anul 2004.
Portofoliul include produse din care se pot crea sisteme pentru climatizare și controlul ventilatiei, pentru detectie si stingerea incendiilor, dar si produse pentru securitate. Acest portofoliu, odata implementat, reduce emisiile de CO2 si ajuta clientii nostri sa economiseasca pana la 50% costurile pentru energie. 
Printre proiectele de referinta se numara: complexuri de birouri precum Bucharest Business Park, hoteluri precum Hotel Mariott, Hotel International Sinaia, fabrici precum fabrica Gedeon Richter, fabrica Pirelli Gorj, institutii culturale precum Muzeul de Arta, Biblioteca Nationala Bucuresti si hypermarketuri precum Cora Bacau, Cora Bucuresti, Cora Alexandriei, Cora Constanta si Kaufland Bucuresti Electroaparataj, Kaufland Ploiesti, Kaufland Drobeta Turnu Severin. 

Pentru mai multe informatii vizitati: www.siemens.ro

ARTICOLE DIN ACEEAŞI CATEGORIE

ADAUGĂ COMENTARII

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Atentie! Nu introduceti date personale in comentarii.
CAPTCHA

Opinii

Licitatii

Valoarea estimata: 13.059 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 800 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 28.700 RON
Data publicarii:

Reea Agency

Video