Aerteknika

Universal Robots extinde programul de premii Gold Edition în regiunea Europei Centrale si de Est. Castigătorul este compania Robe lighting

Robe lighting
vizualizari

Producătorul ceh de sisteme inovatoare de iluminat va utiliza coboții Universal Robots pentru a automatiza procesele de imprimare prin tampografie.

Universal Robots, companie deschizătoare de drum și lider de piață în domeniul roboților colaborativi (coboți), a anunțat în acest an că va sărbători vânzarea cobotului cu numărul 25.000 oferind gratuit un cobot Gold Edition unui client norocos.
 
Cu toate acestea, deoarece programul a înregistrat un succes impresionant, suscitând un interes ridicat din partea clienților de pe toate meridianele, Universal Robots a decis să extindă această ofertă la nivel global, oferind gratuit un cobot Gold Edition câte unui client din fiecare zonă geografică unde activează în prezent compania.
 
Premiul oferit va fi o versiune de cobot cu articulațiile finisate într-un bogat ton auriu, o revigorare a consacratei scheme cromatice, în albastru și gri, a coboților Universal Robots. Modelele disponibile sunt UR3, UR5 sau UR10.
 
Iar câștigătorul este…
Universal Robots a depășit o bornă importantă: 25.000 de coboți vânduți de la lansarea acestora pe piață, în anul 2008.

Robe lighting
 
În Europa Centrală și de Est, norocosul câștigător a fost compania Robe lighting, producător de sisteme de iluminat de înaltă calitate, digitale și mobile, cu sediul în Valašské Meziříčí, Republica Cehă. Reprezentanții companiei au primit cobotul Gold Edition în cadrul unei ceremonii desfășurate pe data de 18 octombrie 2018.
Compania cehă utiliza doi roboți colaborativi UR5 la operarea mașinii de tampografiat destinate imprimării de contururi pe lentile optice. Deoarece acesta este un proces extrem de delicat, iar componentele nu trebuie atinse cu mâna, Robe a decis să folosească în acest scop tehnologia Universal Robots. Soluția robotică a fost furnizată și instalată de companiile Amtech, distribuitorul UR în Republica Cehă și Slovacia, și APLYS, ca integrator. Pentru a extinde domeniul de utilizare a soluțiilor robotice, clientul a mai comandat recent un alt produs UR. Cobotul UR10 Gold Edition va funcționa ca operator de probe în cadrul Dioflex, o companie subsidiară a ROBE specializată în producția de electronice.

„Am fost uimiți de beneficiile pe care le pot aduce coboții fiabili, flexibili și prietenoși cu utilizatorul realizați de UR”, a declarat David Orság, Director General al Robe lighting s.r.o. „Dat fiind că suntem foarte mulțumiți de rezultate, vom continua să automatizăm procesele de producție cu ajutorul soluțiilor Universal Robots, pentru a crește mai departe productivitatea. Ca inovatori în domeniul nostru de activitate, nu putem decât să apreciem inovațiile aduse de produsele Universal Robots, precum și excelența demonstrată de Amtech și APLYS în ceea ce privește instalarea de tehnologie robotică.”

De la prima unitate vândută, în decembrie 2008, coboții Universal Robots au fost utilizați în sectoare variate, de la producția alimentară la cercetarea științifică, îndeplinind sarcini precum asamblarea industrială, operațiuni de tip „pick and place” și chiar controale de calitate. Spre deosebire de soluțiile robotice convenționale, coboții Universal Robots sunt concepuți pentru a lucra în cooperare cu operatorii umani, pentru o eficiență maximă, deschizând astfel oportunități multiple pentru colaborarea dintre om și robot la locul de muncă. Acești coboți extrem de versatili pot îndeplini o gamă largă de sarcini și oferă cea mai scurtă perioadă de amortizare a investiției din întregul sector al aplicațiilor robotice, ceea ce face din ei o alternativă viabilă pentru afacerile de mici dimensiuni, pentru care soluțiile robotice convenționale ar putea fi prea costisitoare.

Despre Robe lighting
Robe lighting are sediul în Republica Cehă și realizează produse de iluminat inovatoare și de înaltă calitate, digitale și mobile. Principala unitate de producție se află în Valašské Meziříčí și are peste 700 de angajați și 55.000 mp, produsele sale fiind exportate prin intermediul unei rețele globale de distribuitori în mai mult de 100 de țări de pe toate continentele. Robe continuă să își concentreze eforturile asupra conceperii și realizării de produse de înaltă calitate, utilizând tehnologii de ultimă generație pentru a îndeplini cerințele creative, tehnice și practice ale unui spectru larg de utilizatori și investitori. Brandul înregistrează creșteri record în toate sectoarele de activitate, iar produsele companiei sunt utilizate pe scene în aer liber, în concerte, săli de spectacole, teatre și studiouri TV din toată lumea.
 
Pentru mai multe informații, vă rugăm să accesați site-ul www.universal-robots.com sau blogul nostru, la adresa blog.universal-robots.com/
 

Adauga Comentarii

Basic HTML

  • Allowed HTML tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id> <p> <br> <span> <img src alt height width data-entity-type data-entity-uuid data-align data-caption>
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • You can align images (data-align="center"), but also videos, blockquotes, and so on.
  • You can caption images (data-caption="Text"), but also videos, blockquotes, and so on.
  • Only images hosted on this site may be used in <img> tags.

Restricted HTML

  • Allowed HTML tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Atentie! Nu introduceti date personale in comentarii.

Opinii

HSE

 

Carlos Velázquez, Marketing Director Roca

Credem ca ‘Smart’ poate fi cu adevărat inteligent, doar dacă îmbunătățește viețile oamenilor.

Carlos Velázquez, Marketing Director Roca

Marius IORDACHE, Sales Manager Heating & Water Heating Devices TESY Romania SRL

Vom continua să dezvoltăm capacitatea de producție astfel încât să atingem obiectivul ambțios de a fi în primii trei producători de boilere electrice în Europa în următorii 3 ani.

Marius IORDACHE, Sales Manager Heating & Water Heating Devices TESY Romania SRL

Horia Voicu, director AFRISO-EURO-INDEX SRL

Cu siguranţă inteligenţa artificială va reprezenta viitorul şi în domeniul aparatelor de măsură şi control.

Horia Voicu, director AFRISO Romania

Samuel Prodea, director general PEFOC.ro

"Scopul și provocarea majoră pe care am avut-o în 2018 a fost informarea corectă și educarea clienților, deoarece în România încă se fac multe improvizații în acest domeniu. Vrem să continuăm să specializăm meseriași în acest domeniu."

Samuel Prodea, director general PEFOC.ro

Top Categorii

Apa
Campanii
Climatizare
Electrice
Energie regenerabila
Evenimente
Termice
Tehnologie
Pompe
Sanitare

IEAS 2019