Victaulic extinde Sistemul de Montare Aspersoare VicFlex prin introducerea noului Furtun cu Impletitura Seria AH2

312 vizualizari
VicFlex AH2
Distribuie pe

Victaulic, liderul mondial in producerea de sisteme mecanice de imbinare a tevilor si sisteme antiincendiu, introduce noul racord flexibil cu impletitura Seria AH2 - cea mai recenta extensie a racordurilor flexibile pentru sprinklere VicFlexTM. Acest nou tip de racord este 100% rezistent la indoituri si ofera cea mai redusa raza de curbura de pe piata, si anume 2 inci/5cm (conform Certificarii cULus), precum si un inalt coeficient de indoire, oferind un nivel superior de avantaje in ceea ce priveste usurinta instalarii. 

Racordul flexibil VicFlex ofera de asemenea o performanta hidraulica imbunatatita, cu o pierdere prin frecare redusa cu 50 la suta comparativ cu racordurile flexibile fara impletitura. Tehnologia imbunatatita a racordului flexibil cu impletitura reduce efortul necesar indoirii acestuia, permitand o mentinere a formei si o usurinta la indoire superioara. 

„Racordul flexibil cu impletitura Seria AH2 este produs utilizand o tehnologie de fabricatie automata de cea mai inalta calitate si suntem incantati de valoarea si productivitatea pe care o va oferi clientilor nostri”, a spus Sebastian Talabus, Reprezentant vanzari Balcani. „Acest tip nou de racord flexibil pentru sprinklere reprezinta o extindere binevenita a renumitei noastre game VicFlex”. 

VicFlex este o gama noua, originala de racorduri flexibile pentru sprinklere si console de fixare brevetate, concepute pentru o instalare mai usoara decat sistemele de tevi rigide traditionale, asigurand o functionare mai durabila. VicFlex ofera o solutie convenabila si sigura ce necesita mai putine ore de mana de lucru pentru instalare, eficienta in ceea ce priveste costurile de intretiere si aplicatiile de reutilare, precum si costuri de transport reduse, datorita formei mai compacte.

Racordul flexibil pentru sprinklere VicFlex Seria AH2 se potriveste in mod ideal utilizarii cu consola de fixare VicFlex model AB1, eliminand necesitatea instalatorilor de sprinklere sa manevreze placile de tavan fals, sa dea gauri in acestea si mai ales sa-si coordoneze activitatea la locul de munca cu instalatorii de plafoane, reducand timpul de instalare cu pana la 39 la suta.

Vizitati www.victaulic.com/vicflex pentru a afla mai multe despre sistem, ori pentru a solicita o demonstratie.

Foto: Noul racod flexibil VicFlex cu impletitura Seria AH2 este 100% rezistent la indoituri si ofera cea mai redusa raza de curbura de pe piata

Inca din 1919, Victaulic este unul dintre liderii mondiali in producerea de cuplaje mecanice canelate si sisteme de cuplare a tevilor. Utilizate pe cele mai exigente piete, serviciile si tehnologiile inovatoare ale Victaulic in domeniul instalatiilor permit oamenilor sa lucreze mai repede, sporind in acelasi timp siguranta, asigurand fiabilitatea si marind eficienta. Compania detine 15 unitati producatoare, are 28 de sucursale in intreaga lume si peste 3 600 de angajati care vorbesc 43 de limbi din toate zonele globului.
Cu peste 900 de brevete mondiale active, solutiile Victaulic sunt utilizate in 115 tari, intr-o varietate de domenii, printre care petrol si gaze naturale, industria chimica, minerit, generarea energiei, tratarea apei si a apelor reziduale, in domeniul militar si cel marin, precum si cel al constructiilor comerciale si al protectiei impotriva incendiilor. Sistemele de cuplare mecanica Victaulic pot fi intalnite in proiecte cheie de constructie printre care se numara centrul comercial Jupiter City Pitesti, Hidrocentrala Portile de Fier si Carrefour Pitesti. Oferind solutii durabile pentru mediu, Victaulic coopereaza cu BREEAM si alte initiative internationale.

Pentru informatii suplimentare vizitati www.victaulic.com si ne puteti urmari pe: LinkedIn, Facebook, Twitter si YouTube.

ARTICOLE DIN ACEEAŞI CATEGORIE

ADAUGĂ COMENTARII

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Atentie! Nu introduceti date personale in comentarii.
CAPTCHA

Opinii

Licitatii

Valoarea estimata: 1.887 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 5.110 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 25.210 RON
Data publicarii:

Reea Agency

Video