Victaulic prezinta VicFlex pentru aplicatii in sfera depozitelor frigorifice

179 vizualizari
VicFlex AB6 de la Victaulic
Distribuie pe

Instalare rapida, usoara, aproape de patru ori mai rapida decat teava rigida

Victaulic, liderul mondial in producerea de sisteme mecanice de imbinare a tevilor si sisteme antiincendiu, prezinta noua consola de fixare VicFlexTM modelul AB6 pentru aplicatii in zonele de stocare frigorifice - reducand timpul de instalare cu pana la 75%. 

Noua consola de fixare face parte din gama VicFlex - gama noua, originala de racorduri flexibile pentru sprinklere si console de fixare brevetate, concepute pentru o instalare mai usoara decat sistemele de tevi rigide traditionale, asigurand o functionare mai durabila. VicFlex ofera o solutie convenabila si sigura ce necesita mai putine ore de mana de lucru pentru instalare, eficienta in ceea ce priveste costurile de intretiere si aplicatiile de reutilare, precum si costuri de transport reduse, datorita formei mai compacte.

„Noua consola de fixare VicFlex model AB6 cu aplicatii in domeniul depozitelor frigorifice va revolutiona felul in care depozitele frigorifice sunt protejate, asigurand o instalare cu pana la patru ori mai rapida decat teava rigida”, a spus Sebastian Talabus, Reprezentant vanzari Balcani. „Cu ajutorul acestei noi tehnologii nu va mai trebui sa va chinuiti cu cizme de cauciuc, cu sprayuri cu spuma complicate, sau sa asteptati sa se usuce adezivul. De asemeni, nu va mai fi nevoie de taiat si masurat teava dura, economisind constructorilor timp pretios”.
In plus, noua consola de fixare VicFlex modelul AB6 elimina condensul, reprezentand o optiune mai sigura pentru aplicatii in domeniul depozitelor frigorifice. Daca bresele din peretii camerei frigorifice nu sunt sigilate ermetic, condensul creat se poate prelinge pe sprinkler si ingheta, intrerupand tiparul de stropire al sprinklerului, ceea ce poate fi periculos in caz de incendiu; cu aceasta noua tehnologie Victaulic nu va trebui sa va faceti asemenea griji. 

Noua consola de fixare VicFlex poate de asemenea sa combata miscarile diferentiale dintre plafoane. Acest lucru este important de retinut deoarece, in cazul oricarui grad de tasare a cladirii, ori a vreunei activitati seismice, structura externa si cutia frigorifica din interiorul structurii se pot misca in directii diferite. In cazul tevilor rigide, dispozitivul de etansare si pozitionarea sprinklerului pot fi compromise in asemenea situatii, pe cand utilizand sistemele flexibile pentru sprinklere VicFlex, sprinklerul se va misca odata cu actiunea externa, adaptandu-se in mod corespunzator. 

Vizitati www.victaulic.com/vicflex pentru a afla mai multe despre sistem, ori pentru a solicita o demonstratie. 

Foto: Consola de fixare VicFlex AB6 de la Victaulic este conceputa pentru aplicatii in zonele de depozitare frigorifice si se instaleaza de pana la patru ori mai rapid decat teava rigida.

Inca din 1919, Victaulic este unul dintre liderii mondiali in producerea de cuplaje mecanice canelate si sisteme de cuplare a tevilor. Utilizate pe cele mai exigente piete, serviciile si tehnologiile inovatoare ale Victaulic in domeniul instalatiilor permit oamenilor sa lucreze mai repede, sporind in acelasi timp siguranta, asigurand fiabilitatea si marind eficienta. Compania detine 15 unitati producatoare, are 28 de sucursale in intreaga lume si peste 3 600 de angajati care vorbesc 43 de limbi din toate zonele globului.
Cu peste 900 de brevete mondiale active, solutiile Victaulic sunt utilizate in 115 tari, intr-o varietate de domenii, printre care petrol si gaze naturale, industria chimica, minerit, generarea energiei, tratarea apei si a apelor reziduale, in domeniul militar si cel marin, precum si cel al constructiilor comerciale si al protectiei impotriva incendiilor. Sistemele de cuplare mecanica Victaulic pot fi intalnite in proiecte cheie de constructie printre care se numara centrul comercial Jupiter City Pitesti, Hidrocentrala Portile de Fier si Carrefour Pitesti. Oferind solutii durabile pentru mediu, Victaulic coopereaza cu BREEAM si alte initiative internationale.

Pentru informatii suplimentare vizitati www.victaulic.com si ne puteti urmari pe: LinkedIn, Facebook, Twitter si YouTube.

ARTICOLE DIN ACEEAŞI CATEGORIE

ADAUGĂ COMENTARII

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Atentie! Nu introduceti date personale in comentarii.
CAPTCHA

Opinii

Licitatii

Valoarea estimata: 8.800 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 108.776 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 6.666 RON
Data publicarii:

Reea Agency

Video