Holcim a achiziționat Betonexpres SRL

21 vizualizari
Holcim
Distribuie pe

Holcim România își extinde divizia de betoane cu o nouă achiziție. Compania a preluat activele aferente producerii și comercializării de betoane de la Betonexpres SRL, un jucător important din zona Florești, județul Cluj.

La începutul lunii aprilie 2023, Holcim România își extinde divizia de betoane cu o nouă achiziție prin care a preluat activele, angajații și echipamentele aferente producerii și comercializării de betoane aparținând Betonexpres SRL, unul dintre cei mai importanți producători de betoane din zona Florești, județul Cluj.

„Orașul Cluj este de mai mulți ani unul dintre cele mai dinamice din țară, cu o creștere continuă atât în zona rezidențială precum și în cea industrială, dar și cu un potențial mare de dezvoltare în viitor. Oferim clienților noștri cea mai diversă gamă de produse verzi din întreaga industrie, suntem un partener de drum lung pentru cei care au nevoie de soluții performante și de aceea ne dorim extinderea într-una din cele mai dinamice zone de construcții din România”, a declarat Anca Alexandru, Director Divizia Betoane Holcim România.

Activitatea noului punct de lucru preluat va continua ca parte integrantă din activitatea operațională Holcim România, urmând un proces de retehnologizare menit să contribuie la modernizarea producției locale în acord cu standardele de sustenabilitate și siguranță în muncă ale Grupului Holcim România.
Betonexpres SRL funcționează de peste 15 ani pe piața de betoane din Cluj, devenind în timp unul dintre principalii producători locali de betoane, cu focus pe livrarea de soluții pentru zona Florești, una dintre cele mai dinamice zone de construcții din județ.

ARTICOLE DIN ACEEAŞI CATEGORIE

ADAUGĂ COMENTARII

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Atentie! Nu introduceti date personale in comentarii.
CAPTCHA

Opinii

Licitatii

Valoarea estimata: 6.500 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 2.664 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 163.028 RON
Data publicarii:

Reea Agency

Video