Pentru un spațiu amenajat așa cum îți dorești cheamă echipa de la studiowestconcept.com

0 vizualizari
1
Distribuie pe

Spațiul în care locuim sau trăim are o importanță vitală pentru starea noastră de bine. Felul în care este așezat mobilierul sau cum cade lumina, mai ales la birou, influențează calitatea muncii prestate. 

A amenaja un spațiu nu pare a fi un lucru dificil la prima vedere, dar specialiștii pot crea ceva deosebit. Atât acasă, cât și la job, spațiul poate fi reorganizat în stilul dorit de către proprietar. Studio West Concept poate veni cu idei interesante, dar nu numai. 

Cum este organizat un spațiu de la zero? 

Deși intențiile de a crea un spațiu primitor și confortabil stau la baza oricărui proiect, uneori acestea nu dau rezultatele scontate. Fie mobila aleasă nu se potrivește într-un spațiu mai mic, fie obiectele de decor sunt prea voluminoase, ceva nu e cum ar trebui. 

Pentru a defini un spațiu, fie el de firmă sau familial, echipa de pe studiowestconcept.com aduce idei și propuneri constructive. Nu se aruncă nimic, ci doar se reorganizează spațiul, pornind de la ceea ce este deja. 

Desigur, pentru o schimbare reușită se vor cumpăra și alte corpuri de mobilier sau decor, dar ideea principală este aceasta. Se ia în considerare spațiul care urmează a fi transformat și ceea ce se vrea la final. 

Ideile originale ale echipei se împletesc cu dorința clientului, iar rezultatul final va fi unul pe măsura așteptărilor. 

Care sunt etapele prin care trece un spațiu reorganizat 

Pornindu-se desigur de la spațiul care urmează să intre în etapa de transformare, echipa de la Studio West Concept propune anumiți pași. De exemplu, serviciile de consultanță pentru design interior pun accent pe confortul și stilizarea conform ambientului existent. Elementele care există, dar și cele noi cumpărate vor fi armonizate pentru a crea un stil diferit. 

Prin completarea de mobilă și adăugarea de decorațiuni deja se creează o altă atmosferă, iar stilul se conturează pregnant. Un ultim pas presupune alegerea de textile, covoare și perdele, pentru a pune accentul final. 

Serviciile de design interior presupun mai multă complexitate, căci cuprind și planuri tehnice. Aici se încadrează listele de achiziții, mobilierul făcut la comandă, dar și proiectarea 3D. Decorarea și implementarea încheie această etapă. 

Nu în ultimul rând, serviciile de mobilier la comandă includ proiectarea, execuția și montajul mobilierului necesar. 

Servicii pentru spații comerciale și rezidențiale 

Pentru antreprenorii care își doresc spații comerciale cu amprenta unui stil anume, echipa Studio West Concept vine cu experiența acumulată anterior. Într-adevăr un spațiu comercial sau rezidențial implică mai mult efort, dar rezultatul va fi pe măsura așteptărilor. 

Clienții care au apelat la acest tip de schimbare știu că aceasta este cheia pentru ca afacerea lor să prospere. Într-un spațiu în care toată lumea se simte excelent, aceasta va reveni acolo pentru alte evenimente. 

Pentru orice tip de client se poate crea o soluție personalizată, ținând cont și de nevoile, dar și de bugetul clientului. 

Pentru alte întrebări și detalii suplimentare se poate folosi formularul de comandă de pe pagina oficială studiowestconcept.com

Sursa foto: studiowestconcept.com

Contact: [email protected]

ARTICOLE DIN ACEEAŞI CATEGORIE

ADAUGĂ COMENTARII

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Atentie! Nu introduceti date personale in comentarii.
CAPTCHA

Opinii

Licitatii

Reea Agency

Video