Toshihiro Kubota, Speaker la prima editie ARThitecture Conference & Expo, Cluj-Napoca

46 vizualizari
ARThitecture Conference & Expo
Distribuie pe

septembrie 2013 - Arhitectul Toshihiro Kubota nascut in Japonia, si-a pus amprenta pe cladiri impresionante in peste 10 tari de pe doua continente: Taiwan, Singapore, Japonia, Coreea de Sud, Elvetia, Germania, Finlanda, Danemarca, Insulele Feroe, Slovenia.
Acesta este key note speaker in cadrul ARThitecture Conference & Expo ce va avea loc pe data de 15 Noiembrie 2013 la Cluj Arena.

Cu studii terminate la Paris si birou de arhitectura in Zurich, Toshihiro Kubota se poate mandri cu un portofoliu impresionant. In 2010 a dat nastere firmei Kubota & Bachmann Architects, un birou de arhitectura modern si dinamic cu sediul in Elvetia. Prin talent si munca a reusit sa isi aduca aportul in cadrul unor proiecte de succes, castigand premii la concursuri de anvergura din Copenhaga, Geneva, Paris, Seoul si Los Angeles.

La ExopConferinta ARThitecture, Toshihiro Kubota ne va pune in tema cu trei dintre proiectele sale: Urban Composition – Elvetia, Kaohsing Pop Music Center – Taiwan si Cruise Service Center – Taiwan.

In cadrul aceleiasi conferinte vor participa peste 200 de arhitecti, proiectanti, designeri, ingineri si constructori din intreaga tara. Realizat in parteneriat cu Ordinul Arhitectilor din Romania, evenimentul a fost conceput in scopul de a puncta excelenta, calitatea si performanta in arhitectura, constructii si urbanism prin prisma unor prezentari, workshop-uri si dezbateri.

Speakerii invitati sunt arhitecti de renume, atat din Romania cat si din strainatate, iar dintre acestia ii mentionam pe Serban Tiganas (Dico si Tiganas, Cluj Napoca), Claudiu Toma (Parasite Studio, Timisoara), Gabriel Rosca (Cooplan, Sibiu), Alexandra Stoica (Das Engineering Grup, Cluj-Napoca), Vlad Sebastian Rusu (Vlad Sebastian Rusu Birou de Arhitectura, Cluj-Napoca), Toshihiro Kubota (Kubota & Bachmann Architects, Zurich - Elvetia) si lista nu se incheie aici!

Pentru mai multe informatii despre speakeri, conferinta si inscrieri, va invitam sa accesati site-ul evenimentului www.arthitecture.ro, iar pentru update-uri referitoare la eveniment si speakeri, va asteptam pe pagina de Facebook.

ARTICOLE DIN ACEEAŞI CATEGORIE

ADAUGĂ COMENTARII

Opinii

Licitatii

Reea Agency

Video