Wienerberger a lansat prima aplicatie mobila de planificare si constructie a unei case

74 vizualizari
123Casa!
Distribuie pe

Wienerberger, cel mai mare producator de blocuri ceramice din Romania, a lansat prima aplicatie mobila din tara noastra dedicata utilizatorilor de smartphone sau tablete, care se afla in procesul de planificare sau constructie a unei case. Aplicatia este compatibila cu sistemele de operare iOS si Android, fiind disponibila in AppStore si Google Play.
Aplicatia 123Casa!, este disponibila gratuit in AppStore si Google Play pentru toti utilizatorii de smartphone si tableta cu sistem de operare Android si iOS.

123Casa! de la Wienerberger este un instrument specializat in calcularea necesarului de materiale de zidarie, estimarea costului sau a duratei constructiei.
Meniul aplicatiei este structurat pe 6 categorii, fiecare detaliind o etapa importanta in procesul de constructie a unei locuinte. Aplicatia este utila atat in alegerea solutiilor optime de zidarie cat si pentru identificarea pasilor si timpilor necesari constructiei.

Consilierul virtual de la Wienerberger este util in egala masura specialistilor in constructie si arhitectilor, oferind un maximum de eficienta si acuratete locuintei proiectate.

123Casa! are rolul unui “consilier personal” la indemana chiar in buzunarul utilizatorului. Aplicatia ofera clientului final, in mod intuitiv si gratuit, o serie de informatii importante pentru a-si construi casa trainic, eficient si rapid, chiar daca nu are experienta in constructii.

Cu 123Casa! ai la indemana in orice moment urmatoarele instrumente care te ajuta sa:
• compari si alegi cele mai potrivite caramizi pentru siguranta si confortul casei
• calculezi rapid materialele de care ai nevoie si cheltuielile aferente, cu Estimatorul
• gasesti cei mai apropiati distribuitori de materiale de constructii si cele mai bune oferte, pe Harta digitala
• gasesti indrumare si sfaturi utile pentru toate etapele constructiei, chiar si un ghid de punere in opera a zidariei, in meniul Consilier
• afli care sunt si setezi alerte in telefonul tau pentru toate etapele si termenele constructiei, cu Agenda

http://www.wienerberger.ro

ARTICOLE DIN ACEEAŞI CATEGORIE

ADAUGĂ COMENTARII

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Atentie! Nu introduceti date personale in comentarii.
CAPTCHA

Opinii

Licitatii

Reea Agency

Video