Aerteknika

Serviciul ENGIE de inlocuire centrala termica

engie centrala Viessmann
vizualizari

ENGIE îţi schimbă centrala veche cu una nouă pentru ca tu să te bucuri de confortul de acasă şi de economii la energie.

Ai o centrală veche care consumă prea mult? Sau se tot strică şi nu mai încălzeşte bine? Acum te poţi bucura de căldura şi siguranţa oferită de o centrală în condensare nouă, de ultimă generaţie de la Viessmann, într-un sistem avantajos de plată în 24 sau 36 de tranşe*.

viessmann

Lista completă a beneficiilor serviciului de înlocuire a centralei termice de la ENGIE include:

  • centrala termică în condensare Viessmann Vitodens 050W-24 kW;
  • manopera de instalare prin ENGIE Servicii;
  • kit de instalare minim inclus;
  • garanţie extinsă de la 2 la 3 ani;
  • punere în funcţiune;
  • voucher în valoare de 200 lei (TVA inclus) pentru servicii tehnice cu preţ standard şi reparaţii la instalaţii de utilizare gaze naturale și termice**.
 

* Oferta este valabilă până la 31 martie 2018. Preţurile includ TVA.

** Voucherul nu poate fi utlizat pentru pachetele de servicii ASIGAZ de revizii și verificări ale instalației de utilizare gaze naturale sau verificare tehnică periodică a centralei termice.

Opinii

„Există viitor pentru motoarele diesel. Vrem să punem punct, odată pentru totdeauna, dezbaterii privind declinul tehnologiei diesel.”

Dr. Volkmar Denner, CEO Bosch

Dr. Jochen Köckler

Tehnologia nu înseamnă a concura cu oamenii; este vorba de a ajuta oamenii. Noi suntem cei care luăm deciziile și stabilim cursul.

Dr. Jochen Köckler, Președintele consiliului de administrație al Deutsche Messe

Îi răsplătim pe cei care aleg să conducă eco și folosesc mașini electrice, punându-le la dispoziție autonomie în deplasare: printr-o infrastructură acoperitoare și prin asigurarea gratuității deplasării, suportând costurile alimentării.

Valer Hancaș, Director Comunicare & Corporate Affairs Kaufland România

Ne aşteptăm ca segmentul coboţilor să continue a fi în următorii ani unul dintre principalii vectori de dezvoltare a pieţei de soluţii de automatizare.

Jürgen von Hollen, Preşedinte, Universal Robots

Se estimează că energia solară va oferi cu 40.000 mai multe locuri de muncă în Europa până în 2019 dacă barierele comerciale sunt eliminate.

James Watson, CEO SolarPower Europe

O abordare a Inteligenței Artificiale de succes nu se referă doar la tehnologie, ci mai ales la oameni inteligenți. Organizaţiile ar trebui să aibă ca prioritate atragerea şi cultivarea de talente.

Carmen Adamescu, Partener EY România

Karmenu Vella

După unele estimări, 23.000 de decese au loc anual în România din cauza poluării aerului cu anumite particule. Este important să lucrăm pentru a combate această problemă.

Comisarul european pentru mediu, afaceri maritime şi pescuit, Karmenu Vella

Zhechko Kyurkchiev, CEO Tesy

De aceea noi la TESY ne bazăm pe oportunitatea de a-i atrage pe oamenii cei mai talentați și dornici să învețe, care au energia să creeze produse impresionante și ambiția de cuceri obiective provocatoare.

Zhechko Kyurkchiev, CEO Tesy

Top Categorii

Apa
Campanii
Climatizare
Electrice
Energie regenerabila
Evenimente
Termice
Tehnologie
Pompe
Sanitare