Philips Hue integrează iluminatul inteligent, senzori și camere de supraveghere pentru a te ajuta să îți securizezi casa

111 vizualizari
Philips Hue integrează iluminatul inteligent, senzori și camere de supraveghere pentru a te ajuta să îți securizezi casa
Distribuie pe

Philips Hue integrează iluminatul inteligent, senzori și camere de supraveghere pentru a te ajuta să îți securizezi casa

    • Experimentează integrarea iluminatului inteligent și securitatea inteligentă a casei prin camerele, senzorii și funcționalitățile Philips Hue Secure pentru a te ajuta să îți securizezi casa
    • Folosește Centrul de securitate din aplicația Philips Hue pentru a-ți supraveghea casa în timp real și pentru a primi notificări atunci când este detectată mișcarea 
    • Bucură-te ca video-urile tale rămân private deoarece Philips Hue Secure beneficiază de criptare end-to-end, asigurând astfel confidențialitatea tuturor datelor
    • Bucură-te de o atmosferă primitoare creată de Philips Hue Festavia pentru interior și exterior și actualiză-ți luminile Philips Hue pentru a funcționa cu platforma Matter prin intermediul Philips Hue Bridge
 
București, România - Signify (Euronext: LIGHT), liderul mondial în domeniul iluminatului, anunță lansarea noilor produse și gama Philips Hue Secure cu camere inteligente, senzori și noi funcții ale aplicației pentru securitatea casei. Philips Hue Secure permite supravegherea casei în timp real și oferă alarme instantanee la detactarea mișcării prin lumini și sunete unice pentru a ține intrușii la distanță. Utilizatorii aplicației Philips Hue, care achiziționează un pachet lunar, vor beneficia de funcționalități suplimentare. Alte actualizări includ luminile Philips Hue Festavia, potrivite pentru interior și exterior, și lansarea platformei Matter pentru toți utilizatorii Philips Hue.

Supraveghează-ți casa cu Philips Hue Secure

Camerele Philips Hue Secure oferă o imagine video clară HD de 1080p, inclusiv vedere pe timp de noapte, pentru a te ajuta să supraveghezi casa în timp real și să primești notificări instantanee de mișcare.Poate ține intrușii la distanță prin activarea combinației unice de alarme luminoase și sonore sau poți activa comunicarea în două direcții, pentru a-i spune curierului să lase pachetul sau să îi spui “Bună!” unei persoane cunoscute. Camerele Philips Hue beneficiază de criptare end-to-end, asigurând astfel confidențialitatea tuturor datelor înregistrate, cum ar fi videoclipuri, fotografii sau imagini live. Mai exact, capabilitatea de a recunoaște dacă notificarea este activată  de o persoană, animale de companie sau colete, se realizează direct în cameră, nu prin cloud, ceea ce înseamnă că criptarea end-to-end este întotdeauna activată. 

Potrivite atât pentru interior, cât și pentru exterior, camerele Philips Hue Secure sunt disponibile atât în versiune cu baterie, cât și cablate, în culorile negru și alb. Camera cablată Secure poate fi utilizată cu un suport potrivit pentru birou, oferind flexibilitate optimă pentru plasarea acesteia oriunde în  casă. Ambele camere pot fi plasate în exteriorul casei cu ajutorul Țărușului pentru camera Hue Secure și pot fi conectate ușor la sistemul existent de exterior de joasă tensiune Philips Hue.

Dezvoltată special pentru utilizarea în exterior, Camera cu proiector Philips Hue Secure reunește cele mai bune caracteristici ale sistemului Philips Hue. Aceasta permite supravegherea curții, terasei sau aleii din spate și - atunci când este declanșată o alarmă luminoasă din aplicația Philips Hue - proiectorul poate ilumina o zonă mare în orice culoare, de la alb strălucitor la roșu intens.

Pentru toate camerele Philips Hue Secure sunt disponibile un cablu de joasă tensiune pentru exterior și un cablu anti-cădere.

Primește avertizări la deschiderea ușilor și ferestrelor de la Senzorul de contact 

Senzorul de contact Philips Hue Secure poate fi utilizat pe uși, ferestre, dulapuri sau în orice alt loc, și este disponibil în alb și negru. Sunt trimise notificări în timp real atunci când senzorul de contact este deschis sau închis. De exemplu, poate fi instalat pe ușa din față pentru a aprinde luminile de pe hol și să trimită o notificare, astfel încât să poți verifica instantaneu dacă există potențiali intruși. De asemenea, senzorul de contact poate fi folosit pentru a automatiza pur și simplu luminile oriunde altundeva în casă: aprinderea și stingerea automată la deschiderea și închiderea ușii unui dulap sau a ușii de la baie. 

Centrul de securitate complet nou în aplicația Philips Hue 

Aplicația Philips Hue dispune acum de un nou Centru de Securitate pentru a controla sistemul de securitate al casei tale inteligente. Când primiți o notificare, o puteți atinge pentru a deschide aplicația. Din ecranul Acționați, puteți declanșa manual o alarmă care să vă aprindă luminile, să sune sirena Camerei Hue Secure, să sunați autoritățile locale sau o persoană de încredere.

Cu ajutorul aplicației Philips Hue setările poți pesonaliza setările camerei așa cum dorești. Pot fi create zone de Blackout, care fac ca anumite zone ale fluxului video să rămână private, sau pot fi create zone de Activitate din care este împiedicată trimiterea notificărilor – în special pentru pentru zonele  aglomerate din fața casei, cum ar fi trotuarele. Utilizatorii pot să armeze și să dezarmeze sistemul, să seteze stări speciale de armare în funcție de activitățile cotidiene și multe altele. 

"În calitate de lider mondial în domeniul iluminatului inteligent, știm că lumina joacă un rol major atunci când vine vorba de securitate. După ce anterior am introdus inovații precum senzorii de mișcare Philips Hue și Mimic pentru automatizarea prezenței, acum ne extindem cu o suită completă de soluții pentru securitatea zilnică a casei. Prin integrarea sistemului nostru de iluminat inteligent cu camere, senzori de contact și funcții noi ale aplicației, oferim o soluție unică de securitate prin intermediul luminii pentru a ajuta utilizatorii să-și securizeze locuințele. Și misiunea noastră nu se oprește aici pentru că vom continua să exploatăm potențialul extraordinar al luminii și securității pentru consumatorii noștri. ", a declarat Jasper Vervoort, Business Leader Philips Hue la Signify. 

Philips Hue Secure: mod de utilizare

Starter kit-urile și pachetele Philips Hue Secure combină în mod convenabil o varietate de produse pentru a experimenta noul sistem Philips Hue Secure. Philips Hue Bridge este necesar pentru întreaga gamă de produse Philips Hue Secure și pentru funcțiile lor avansate, cum ar fi senzorul de contact, camera cu proiector, alarmele luminoase și sonore, automatizările și multe altele.

Pentru a asigura confidențialitatea și securitatea sistemului inteligent de securitate pentru casă Philips Hue, este esențial ca utilizatorii să aibă un cont creat în prealabil. Conturile Philips Hue le oferă utilizatorilor acces imediat la sistemul Philips Hue și la funcțiile de securitate (chiar și atunci când aceștia sunt plecați). De asemenea, conturile le permit administratorilor unui sistem Philips Hue să controleze permisiunile individuale altor membri din aplicație. Administratorii pot restricționa accesul membrilor doar la controlul iluminatului, apoi doar la controlul iluminatului și la armarea/dezarmarea sistemul de securitate sau la controlul total asupra luminilor și sistemului de securitate.

Funcțiile de securitate suplimentare, care includ accesul la Zonele de Activitate și detectarea dacă o persoană, un pachet, un animal sau un vehicul a declanșat alerta, pot fi deblocate cu printr-un abonament plătit. Planul Basic oferă acces la 30 de zile de istoric video, în timp ce planul Plus oferă 60 de zile de istoric video.

Alte noutăți

Va fi lansată o nouă generație a popularelor ghirlande luminoase Philips Hue Festavia, care pot fi folosite atât în interior, cât și în exterior. Pe lângă crearea unei atmosfere interioare confortabile pentru a sărbătorii ocaziile speciale, orice activitate, desfășurată în curte, poate fi acum decorată printr-un gradient de lumină colorată. Noul șirag de lumini vine în trei variante: 100 de LED-uri de-a lungul unui cablu de 8 metri, 250 de LED-uri de-a lungul unui cablu de 20 de metri și 500 de LED-uri de-a lungul unui cablu de 40 de metri. Trei noi efecte luminoase, create special pentru Festavia, vor fi disponibile în aplicația Philips Hue: Prism, Glisten și Opal. Aceste efecte vor fi, de asemenea, disponibile pentru prima generație de ghirlande luminoase Festavia, în timp ce efectul Prism va fi disponibil pentru toate luminile Philips Hue color. 

Noul spot inteligent Philips Hue MR16 permite transformarea într-un sistem de iluminare inteligent  a oricărui corp de luminat tip spot  disponibil deja în locuință. Spotul funcționează la aceeași tensiune joasă de 12 V precum spoturile MR16 standard, ceea ce le face compatibile cu majoritatea transformatoarelor. Dispunând de o bază bi-pin și de o lățime standard, aceste spoturi se potrivesc perfect atât ca dimensiune, cât și ca stil în majoritatea corpurilor de iluminat existente.

În cele din urmă, toți utilizatorii Philips Hue pot beneficia de interoperabilitatea cu Matter prin intermediul unei actualizări de software pentru Philips Hue Bridge, disponibilă începând cu septembrie 2023. Odată cu lansarea acestei actualizări, utilizatorii vor avea parte de o experiență simplificată atunci când își vor conecta sistemul Philips Hue cu alte dispozitive și aplicații pentru case inteligente compatibile cu Matter.

Pentru a afla mai multe despre cele mai recente produse și funcții ale aplicației Philips Hue, vizitați www.philips-hue.com/newlaunches.

ARTICOLE DIN ACEEAŞI CATEGORIE

ADAUGĂ COMENTARII

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Atentie! Nu introduceti date personale in comentarii.
CAPTCHA

Opinii

Licitatii

Valoarea estimata: 1.911 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 1.008 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 690 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 13.059 RON
Data publicarii:

Reea Agency

Video