WIRQUIN Romania va construi o noua fabrica de instalatii sanitare

138 vizualizari
Mihai_Popovici_Wirquin
Distribuie pe

wirquin

În 2017 compania a înregistrat o cifră de afaceri de 4 milioane de euro

Prezentă pe piața națională încă din anul 1999, compania WIRQUIN România continuă seria investițiilor majore în ceea ce privește producerea echipamentelor sanitare inovatoare. Compania are în plan, în anul 2018, să construiască cea mai modernă fabrică de instalații sanitare din țară. Proiectul va prinde contur în București, pe o suprafață de minimum 10.000 de metri pătrați.

“Investiția este motivată de necesitatea creșterii producției, în condițiile în care produsele fabricate în România, în fabrica actuală, sunt exportate și în țări precum Bulgaria, Grecia, Croația, Ungaria, Georgia, Iugoslavia sau Republica Moldova. Ne dorim ca noua fabrică să fie dotată cu echipamente ultramoderne, la standarde europene. Finalizarea noii fabrici va duce și la crearea de noi locuri de muncă, un lucru important în condițiile în care rata șomajului încă oscilează în jurul valorii de 5 procente. Noi prevedem, pe termen lung, dublarea numărului de angajați. Există o variantă optimistă, potrivit căreia noua construcție va fi gata până la sfârșitul anului viitor”, a declarat Mihai Popovici, director Dezvoltare WIRQUIN România.

WIRQUIN România a înregistrat cea mai spectaculoasă creștere din cadrul grupului

Anul 2017 se dovedește a fi unul de succes pentru WIRQUIN România, compania reușind să înregistreze o creștere cu 18% a cifrei de afaceri, față de anul precedent. Principalele investiții au vizat realizarea ramelor încastrate şi modernizarea liniei de injecţie mase plastice.

“Comparativ cu subsidiarele WIRQUIN din alte țări, compania din România a cunoscut cea mai mare dezvoltare. Aici a fost concentrată cea mai mare parte a investițiilor, tot aici a fost pus pe picioare primul centru de excelență al grupului, vizând zona producției ramelor încastrate. Suntem compania care a înregistrat cea mai mare creștere în cadrul gupului și care se poate mândri cu cele mai spectaculoase rezultate din ultimii ani. Concret, cifra de afaceri a crescut de la 700.000 de euro, cât era în urmă cu cinci ani, până la aproximativ 4 milioane de euro, valoare pe care o înregistrăm în 2017”, a afirmat Mihai Popovici, director Dezvoltare WIRQUIN România, adăugând că unul dintre obiectivele companiei vizează dublarea cifrei de afaceri în următorii cinci ani.

Pentru anul 2018, compania își propune să rămână un jucător de bază pe piața locală a producătorilor de echipamente sanitare, dar și în CEE (Europa Centrală și de Est), prin fabricarea de echipamente sanitare la prețuri accesibile și de mecanisme inovatoare, cu un design atractiv.

De asemenea, pe termen mediu și scurt, compania vizează să devină una dintre cele mai mari fabrici ale grupului WIRQUIN și să își dubleze cifra de afaceri în următorii cinci ani.

ARTICOLE DIN ACEEAŞI CATEGORIE

ADAUGĂ COMENTARII

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Atentie! Nu introduceti date personale in comentarii.
CAPTCHA

Opinii

Licitatii

Valoarea estimata: 0 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 54.285 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 5.031 RON
Data publicarii:

Reea Agency

Video