Testati cele mai noi utilaje la Liebherr RoadShow 2018

liebherr
vizualizari

Liebherr România continuă tradiția evenimentelor dedicate prezentării și testării noutăților în materie de utilaje Liebherr. Prin urmare, in lunile Aprilie si Mai vă invităm să vedeți și să testați noutățile în cadrul unui nou RoadShow original Liebherr.

Road Show Content

Cele trei locații în care veți putea testa și urmări demonstrațiile de forță și de finețe ale noilor generații de încărcătoare pe pneuri, buldozere, încărcătoare cu braț telescopic și excavatoare produse de Liebherr sunt Cariera Grandemar de la Morlaca, jud Cluj, Dana de Pasageri din Portul Constanța și deja cunoscuta locație de la kilometrul 23 al Autostrăzii București – Pitești din Bolintin Deal.

liebherr1

Liebherr RoadShow 2018 va însemna și lansarea oficială pe piața din România a noii game complete de încărcătoare cu braț telescopic care va acoperi orice tip de utilizare. Cerinţele clienților au reprezentat un criteriu de proiectare crucial pentru noile încărcătoare cu braţ telescopic Liebherr. Noua gamă de încărcătoare cu braț telescopic este formată din nu mai puţin de opt noi modele de încărcătoare cu braţ telescopic Liebherr ce pot fi configurate în versiuni diferite, împărţite pe două linii din punct de vedere al aplicaţiilor pentru care sunt destinate: o gamă de top pentru aplicaţiile industriale și de manevrare a materialelor (ce vor fi identificate cu litera S) și o gamă pentru aplicaţii simple, cu costuri optimizate, dedicate pentru operaţiunile de stivuire și de ridicare.

liebherr-roadshop

Încurajăm participanții la evenimentele noastre să testeze utilajele pentru a vedea cum se comportă acestea în condiții similare cu cele ale unui șantier. Locațiile sunt special alese pentru a putea oferi posibilitatea testării rezistenței utilajelor dar și versatilității lor: o carieră de andezit - un material extrem de dur și abraziv, dana unui port, acolo unde activitățile de manipulare se desfășoară 24h/24, șapte zile pe săptămână și pe terenul propriu de teste Liebherr, lângă București, unde vor fi simulate diverse aplicații din domeniul construcțiilor.

liebherr-roadshop1

Pe langă faptul că veți avea acces la promoții speciale oferite pe durata evenimentelor și că vor afla noutățile aduse de Liebherr, puteți profita de ocazie pentru a vă aduce proprii operatori pentru a testa și a simți avantajele oferite de utilajele Liebherr. Testarea acestora se va putea face în locuri special amenajate, unde specialiștii noștri vor fi prezenți permanent pentru a oferi informații și recomandări asupra modului de operare, funcțiilor speciale și modalităților de întreținere ale utilajelor astfel încât dumneavoastră să beneficiați de o productivitate maximă la costuri minime. De asemenea, participând la jocurile organizate în cadrul evenimentelor aveți posibilitatea de a câștiga premii atractive

liebherr romania

Așteptăm cu nerăbdare vizita dumneavoastră!

Adauga Comentarii

Restricted HTML

  • Allowed HTML tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.

Opinii

Ne aşteptăm ca segmentul coboţilor să continue a fi în următorii ani unul dintre principalii vectori de dezvoltare a pieţei de soluţii de automatizare.
Jürgen von Hollen, Preşedinte, Universal Robots
O abordare a Inteligenței Artificiale de succes nu se referă doar la tehnologie, ci mai ales la oameni inteligenți. Organizaţiile ar trebui să aibă ca prioritate atragerea şi cultivarea de talente.
Carmen Adamescu, Partener EY România
După unele estimări, 23.000 de decese au loc anual în România din cauza poluării aerului cu anumite particule. Este important să lucrăm pentru a combate această problemă.
Comisarul european pentru mediu, afaceri maritime şi pescuit, Karmenu Vella

Se estimează că energia solară va oferi cu 40.000 mai multe locuri de muncă în Europa până în 2019 dacă barierele comerciale sunt eliminate.

James Watson, CEO SolarPower Europe

Îi răsplătim pe cei care aleg să conducă eco și folosesc mașini electrice, punându-le la dispoziție autonomie în deplasare: printr-o infrastructură acoperitoare și prin asigurarea gratuității deplasării, suportând costurile alimentării.

Valer Hancaș, Director Comunicare & Corporate Affairs Kaufland România

Top Categorii

Apa
Campanii
Climatizare
Electrice
Energie regenerabila
Evenimente
Termice
Tehnologie
Pompe
Sanitare