Accepta provocarea - arata ca esti cel mai bun! Concursul „Stan Vidrighin” dedicat instalatorilor, Editia a II-a

115 vizualizari
concurs instalatori
Distribuie pe

Instalatorii din toata tara sunt invitati sa se instaleze la Fundatia Aquademica si sa-si puna in practica maiestria cu ocazia celei de-a doua editii a concursului de meserii „Stan Vidrighin”.

Cand si unde va avea loc? 
Concursul va avea loc in perioada 29-30 septembrie 2016, pe o platforma amenajata in cadrul Statiei de epurare „Stan Vidrighin” din Timisoara.

Cui se adreseaza?
Este un concurs de meserii adresat echipelor de instalatori de la companiile de apa. Echipa care participa trebuie sa fie formata din 2 instalatori echipati corespunzator (salopeta, vesta etc.), respectand instructiunile de protectia muncii.

In ce consta concursul?
Echipa de instalatori va efectua un bransament nou intr-o conducta aflata sub presiune. Piesele si echipamentele necesare vor fi puse la dispozitia participantilor de catre organizatori. Echipele concurente vor trebui sa monteze colierul de bransare, sa efectueze gaurirea conductei sub presiune cu ajutorul echipamentului special (pus la dispozitie de organizatori), sa monteze robinetul de concesie, piesa de legatura, teava, robinetul. Fiecare bransament trebuie executat respecand protectia muncii si sa fie etans.

Cum puteti castiga?
Prima conditie este sa participati, apoi sa realizati un bransament exceptional in cel mai scurt timp. Prin simpla participare veti castiga, cu siguranta, o experienta de neegalat. Comunicarea intre participanti si intre participanti si traineri reprezinta principalul pilon al metodelor de instruire folosite, in general. Ponderea activitatilor este 80% aplicatii practice si 20% teorie.

De ce sa participati?
Premiul cel mare este, bineinteles, tinta tuturor participantilor, la orice competitie. Insa, trebuie luate in considerare si celelalte beneficii:
– perfectionarea cunostintelor de specialitate, aptitudinilor si deprinderilor specifice meseriei, necesare in activitatea de instalatori pe retelele de apa;
– evaluarea nivelului de pregatire, a capacitatii de interventie a echipelor din cadrul operatorilor regionali de alimentare cu apa si de canalizare;
– popularizarea in randul cetatenilor a unor aspecte din activitatile desfasurate de serviciile de alimentare cu apa si de canalizare privind interventiile pentru efectuarea bransamentelor noi, reabilitari si reparatii, reducerea pierderilor si eficientizarea operarii companiilor specializate din tara si strainatate;
-extinderea si imbunatatirea relatiilor de colaborare dintre echipe similare, ale companiilor de apa din tara si strainatate.

Cat costa participarea la concurs? 
Valoarea investitiei este de 500 lei/persoana. Echipele trebuie sa fie formate din 2 persoane. Taxa nu include costurile de cazare, ci doar participarea la eveniment, inclusiv la Conferinta Internationala Eco-Impuls 2016 care va avea loc in aceeasi locatie, in perioada 29-30 septembrie 2016.

Cine sunt organizatorii?
Organizatorii evenimentului sunt Fundatia Aquademica, Asociatia Romana a Apei – Comitetul Teritorial Vest, Aquatim si Universitatea Politehnica din Timisoara. Concursul este sustinut de firmele Hawle si HTI.

Cum va puteti inscrie? 
Rezervarea locurilor la acest concurs se poate realiza prin completarea tabelului alaturat si expedierea lui pe adresele: alin.anchidin@aquatim.roalin.anchidin@gmail.com sau telefonic, la numarul de telefon 0726 397 519, Alin Anchidin. Termenul limita de inscriere este 31 august 2016. Vor fi acceptate primele 10 echipe care confirma participarea la concurs.

Sugestie de cazare: Hotel Best Western Ambasador, http://www.ambassador.ro/, +40 256 306 880; Pret cazare promotional: 50 Euro/single, 65 Euro/dubla (TVA inclus). Pentru a putea beneficia de reducerea oferita de hotel, va rugam sa faceti precizarea ca veti participa la un seminar Aquademica.
Rezervarea camerelor se face de catre participantii la seminar.
Costurile cazarii sunt suportate de catre participantii la seminar.
Cazarea la aceste hotel este asigurata doar in limita locurilor disponibile.
Pentru rezervare este recomandat sa sunati cu cel putin doua saptamani inainte pentru a va asigura de disponibilittea locurilor de cazare.

Care este programul concursului?

Joi, 29.09
10:00 – 12:30 – Primirea concurentilor; Ședinta tehnica de pregatire a concursului: protectia muncii, demonstratii practice
13:30 – 16:00 – Demonstratii practice

Vineri, 30.09
10: 30 – 12:30 – Desfasurarea concursului
12:30 – 13:00 – Festivitatea de premiere

Tags

ARTICOLE DIN ACEEAŞI CATEGORIE

ADAUGĂ COMENTARII

Opinii

Licitatii

Valoarea estimata: 1.911 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 1.008 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 690 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 13.059 RON
Data publicarii:

Reea Agency

Video