Grundfos va sponsoriza o organizație non-profit, lider în domeniul apei

35 vizualizari
grundfos
Distribuie pe

La summit-ul de la Berlin, Grundfos a decis să sponsorizeze organizația non-profit „Leading Utilities of the World”, care își propune să creeze un viitor mai bun pentru apă la nivel mondial.

Insecuritatea apei – prea multă apă sau insuficientă – și schimbările climatice exacerbate de emisiile de gaze cu efect de seră (GES) sunt probabil cele mai mari amenințări la adresa planetei noastre și a oamenilor care locuiesc pe ea.

În perioada 8-10 mai 2023 Grundfos s-a alăturat evenimentului „Global Water Summit” de la Berlin, unde legătura apă-climă a fost unul dintre subiectele fierbinți de pe agendă. Pe lângă faptul că a oferit pentru Grundfos o oportunitate de a-și împărtăși perspectivele cu privire la modul de rezolvare a problemelor legate de apă și climă, summitul a fost, de asemenea, ocazia pentru anunțul unei noi sponsorizări.

„La Grundfos, scopul nostru este să lansăm soluții de pionierat la provocările legate de apă și climă din lume și de a îmbunătăți calitatea vieții oamenilor. De aceea, suntem bucuroși să anunțăm că vom sponsoriza „Leading Utilities of the World”,” a declarat Ralph Exton,  Vice President and Chief Marketing Officer din cadrul diviziei Water Utility.

„În calitate de jucător de top în domenul soluțiilor de apă, sprijinirea organizației „Leading Utilities of the World” are sens perfect. Este o platformă puternică pentru a stimula idei și discuții, pentru a împărtăși cele mai bune practici și pentru a colabora peste granițe. Această organizație se aliniază cu scopul și promisiunea Grundfos: să respecte, să protejeze și să promoveze fluxul de apă.”

„Leading Utilities of the World” este  o organizație non-profit care își propune să creeze un viitor mai bun pentru apă în întreaga lume. Este o rețea a celor mai avansate utilități de apă și ape reziduale. Membrii săi reprezintă standardul de aur al inovației și performanței utilităților în sectorul apei din țările dezvoltate.

Foto (de la stânga la dreapta): Julián Trascasa Caño - Vice President, Industry Solutions & Marketing, Ralph Exton - Vice President and Chief Marketing Officer, Water Utility, la Global Water Summit (GWS) din Berlin împreună cu Christopher Gasson - proprietarul și editorul Global Water Intelligence și organizator al Global Water Summit și Jablanka Uzelac, Managing Director, Global Water Intelligence.

grundfos.com

Tags

ARTICOLE DIN ACEEAŞI CATEGORIE

ADAUGĂ COMENTARII

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Atentie! Nu introduceti date personale in comentarii.
CAPTCHA

Opinii

Licitatii

Valoarea estimata: 6.710 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 12.606 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 200 RON
Data publicarii:

Reea Agency

Video