Expertul tau in tevi pentru instalatii - Nico Metal Tub

1950 vizualizari
Nico Metal Tub
Distribuie pe

De peste 10 ani, Nico Metal Tub se ocupa de distribuirea si comercializarea de tevi pentru instalatii. Credem in calitatea produselor noastre, deci acestea respecta standardele europene necesare. Tevile pentru instalatii pot fi tevi negre sudate, tevi zincate si tevi trase (laminate). 

Tevile pentru instalatii sanitare se aleg, in primul rand, in functie de temperatura si presiunea apei care urmeaza sa fie transportata prin ele. Exista tevi pentru presiune si tevi pentru scurgere, specifice sistemului de evacuare a apelor uzate. Pe site-ul nostru veti gasi tipul de tevi care va intereseaza. 

Tevile din otel pentru instalatii pot avea o durata de viata de pana la 50 de ani si se remarca prin rigiditate, robustete si rezistenta. 

Sa vorbim pe scurt despre caracteristicile produselor noastre: 

Teava neagra sudata pentru instalatii 
Tevile negre pentru instalatii sunt tevi sudate longitudinal fabricate din otel carbon. Acestea sunt supuse unei probe de presiune pentru a se verifica calitatea si rezistenta sudurilor. De obicei, ele se folosesc in instalatii mai uzuale care nu sunt supuse unor conditii termice sau de presiune mai dure. Avantajul lor consta in faptul ca tevile sudate sunt mai ieftine decat cele trase. 
Tevi de otel sudate utilizate la presiune : certificat EN 10217-1 si calitate P235TR1.
Teava neagra sudata longitudinal pentru apa/gaz: certificat EN 10255 si calitate S195T.

Tevi zincate pentru instalatii
Alt tip de tevi pentru instalatii sunt tevile zincate, galvanizate. Teava zincata din otel este o teava sudata neagra care a fost acoperita cu un strat de zinc. Rezista la presiuni de pana la 50 bar. Au un mare avantaj si anume faptul ca nu ruginesc, spre deosebire de cele sudate. Durata lor de viata este intre 25 si 50 de ani. Teava zincata de instalatii are standard EN 10255 / EN 10217-1 si calitatile S195T/ P235TR1.

Tevi laminate pentru instalatii 
Avantajul tevilor laminate consta in faptul ca acestea rezista la presiuni mult mai ridicate decat cele sudate, insa costurile sunt mai mari. Cu toate acestea, functioneaza mai bine in conditii dure decat cele sudate si au certificate EN 10216_1 si EN 10216_2 cu calitatea otelului P235/265 TR1, respectiv P235/265 GH.

Date contact: 0727341811 / vanzari@nicometaltub.ro / https://www.facebook.com/nicometaltub/ 

ARTICOLE DIN ACEEAŞI CATEGORIE

ADAUGĂ COMENTARII

Opinii

Licitatii

Valoarea estimata: 1.911 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 1.008 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 690 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 13.059 RON
Data publicarii:

Reea Agency

Video