Hidroelectrica – societate orientata pe proiecte

129 vizualizari
Hidroelectrica – societate orientată pe proiecte
Distribuie pe

In 28 martie 2019, a avut loc deschiderea oficială a programului ”Hidroelectrica – societate orientată pe proiecte”. Programul de instruire și consultanță urmează a fi derulat pe o perioadă de doi ani și se adresează unui număr de peste 150 de angajați ai societății, pornind de la top management și mergând către salariați implicați în activitățile de dezvoltare, retehnologizare, management de proiect, proiectare s.a. Este vizată modificarea modului de lucru în cadrul Hidroelectrica prin orientarea către gestionarea de proiecte, prin formarea de echipe cu responsabilități, termene și obiective riguros stabilite. De asemenea, se dorește transformarea actului de conducere prin eficientizarea proceselor interne.

Consultantul selectat pentru implementare este Asocierea dintre Roland Gareis Consulting GmbH și Integrate Investment SRL, care a concurat pentru proiect cu firme și instituții de prestigiu cum sunt PriceWaterHouseCoopers (PWC), Deloitte, Ernst & Young, Horvath & Partners, Academia de Studii Economice.

La evenimentul inaugural au participat membri ai Consiliului de Supraveghere, Președintele Directoratului Hidroelectrica domnul Bogdan Nicolae Badea, membri ai Directoratului, echipa consultantului, condusă de domnul profesor dr. Roland Gareis, Director Executiv al Roland Gareis Consulting Gmbh, membri ai echipei de proiect din partea Hidroelectrica.

„Ne dorim ca prin implementarea acestui program în Hidroelectrica să îmbunătățim actul de conducere, procesul decizional, comunicarea și leadership-ului. Vrem să realizăm o creștere a coeziunii echipei manageriale si a echipelor de proiect și să facem tranziția de la o abordare formală, ierarhică, la o abordare bazată pe proiecte”, a declarat dl Bogdan Nicolae Badea,  Președintele Directoratului Hidroelectrica. ”Consider că o astfel de abordare modernă, care simplifică lanțul birocratic de decizie, ne va permite să gestionăm mai eficient activitățile companiei, contribuind astfel la  optimizarea costurilor și maximizarea profitului.” 

Referindu-se la colaborarea cu Hidroelectrica, Roland Gareis a declarat:

„Sunt entuziasmat de de implicarea în acest program care vizează transformarea Hidroelectrica într-o societate orientată pe proiecte. Pentru noi reprezintă o provocare să oferim consultanță pentru schimbarea structurală dorită și - în special, pentru schimbarea de cultură organizațională necesară.”

Roland Gareis Consulting (RGC) GmbH este o firmă austriacă, cu experiență internatională în consultanță, specializată în managementul proceselor, al proiectelor și în managementul schimbării. A activat mai mult de 10 ani pe piața din România și a derulat proiecte complexe la societăți precum OMV- PETROM S.A, BCR, Bog’Art etc.

Tags

ARTICOLE DIN ACEEAŞI CATEGORIE

ADAUGĂ COMENTARII

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Atentie! Nu introduceti date personale in comentarii.
CAPTCHA

Opinii

Licitatii

Valoarea estimata: 0 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 1.467 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 0 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 6.313 RON
Data publicarii:

Reea Agency

Video