IWE ISTANBUL WATER EXPO 2015

79 vizualizari
IWE 2015
Distribuie pe

IWE ISTANBUL WATER EXPO este primul si unicul eveniment din Turcia axat exclusiv pe domeniul apei si solutiilor de tratare a apelor uzate

Dates: 03 - 05 September 2015 / Visiting Hours: 03 - 04 September, 10:00 - 19:00, 05 September, 10:00 - 17:00 / Venue: Istanbul Expo Center - Yesilkoy / Istanbul Turkey

• Piata sectorului apei si cel al apelor uzate din Turcia este limpede ca apa cu 82 miliarde de dolari alocati noilor investitii

Organizat de unul dintre organizatorii de targuri de top, ITE Group Plc`s Turkey office EUF, Expozitia si Conferinta IWE Istanbul Water Expo - Water and Wastewater Treatment Technologies va avea loc in perioada 3-5 Septembrie 2015 la Istanbul Expo Center, cu sprijinul Republic of Turkey Ministry of Forestry and Water Affairs, General Directorate of State Hydraulic Works, Istanbul Metropolitan Municipality, Istanbul Water and Sewerage Administration, UCLG MEWA, Turkish Water Foundation si MEM-TEK National Research Center on Membrane Technologies. IWE Istanbul Water Expo va reuni pe aceeasi platforma o gama cuprinzatoare a celor mai noi tehnologii si dezvoltari in domeniile utilizarii durabile a resurselor de apa, economisirea apei, tratarea apelor uzate si reutilizarea apei.

Turcia este tinutul oportunitatilor
Turcia este intr-o etapa de dezvoltare rapida, cu o piata aflata in crestere pentru multe companii. In 2014, Turcia a fost clasificata drept a 24-a cea mai atractiva tara privind investitiile straine directe. Se asteapta ca Turcia sa fie a 9-a cea mai mare economie pana in 2050. Potrivit EU Integrated Environmental Approximation Strategy for Turkey (2007-23) si fiind una dintre cele mai mari piete dedicate apei si solutiilor de tratare a apelor reziduale, investitii de mediu din Turcia depasesc 58,5 miliarde de euro in cazul in care o valoare estimata de 33,9 miliarde de euro vor fi investiti pana in 2023 pentru proiectele noi si de reabilitare.

In conformitate cu statisticile Frost & Sullivan`s, piata sectorului apei si cel al apelor uzate din Turcia se afla in pragul unei cresteri semnificative. Pentru a se conforma legislatiei UE in domeniul mediului, in contextul legilor de conformitate UE, ar fi nevoie de aproximativ 82,2 miliarde de dolari investitii in anii 2007-2023. 80% din aceasta investitie este de asteptat sa fie pusa in aplicare de catre sectorul public, in timp ce restul este de asteptat sa fie puse in aplicare de catre sectorul privat.

Estimarile Frost & Sullivan pentru piata apei din Turcia:
- Dezvoltarea managementului imbunatatit al resurselor de apa, al durabilitatii si infrastructurii inteligente, raspandirea si furnizarea de tehnologii de economisire a energiei, cu servicii si solutii integrate.
- Sectorul epurarii din sectorul urban si industrial detin cel mai mare potential de crestere. Tehnologiile avansate pentru ape reziduale vor creste la un nivel mai inalt, in special in zonele cu rezerve de apa sensibile.
- Dezvoltarea industrializarii si serviciilor urbane vor duce la dezvoltarea de tehnologii avansate, cum ar fi tehnologiile de filtrare si dezinfectanti, de tratare a namolului, care vor castiga o mare importanta.

Turcia are legaturi istorice, culturale si economice puternice cu tarile vecine din Europa de Est, Balcani, Comunitatea Statelor Independente, Orientul Mijlociu, Asia Centrala si Africa. IWE Istanbul Water Expo va fi o oportunitate grozava de extindere in tarile din jur prin Turcia, vazuta ca punct central.

Apa si tratarea apelor uzate, stocarea apei, distributie si canalizare, reutilizarea apei, toata tehnologia necesara, sisteme si echipamente de control, reglare si automatizare vor fi prezentate la IWE.

Conferinta care are loc concomitent cu IWE 2015, Smart Water Conference, va reuni factori de decizie guvernamentali si institutii private, pentru a discuta afaceri si oportunitatii de stabilire a unor parteneriate solide.

Solutii inteligente de apa pentru un trai durabil
Toate industriile producatoare in prelucrarea produselor alimentare, auto, chimica, farmaceutica, a zaharului, hartiei, plasticului, petrolului si gazelor, cimentului, ceramicii, sticlei, pentru prelucrarea metalelor, textile, autoritatile din zone industriale organizate, ingineri, arhitecti, urbanisti, companii de constructii, institutii stiintifice, institutii de sanatate, hoteluri, companii de servicii de apa, intreprinderi agricole, municipalitati si autoritati publice, oficiali guvernamentali, autoritati de reglementare, dealeri si distribuitori, investitori, companii financiare si de leasing, institute de consultanta si de cercetare, asociatii industriale si mass-media se vor reuni la IWE Istanbul Water Expo pentru a experimenta starea pietei, a descoperi noile produse si tehnologii, care vor crea de milioane de dolari din volumul schimburilor comerciale.

Contact 
Tulin Bozkurt Bulut - Event Director 
tulin.bozkurt@ite-turkey.com 
www.istanbulwaterexpo.com 

ARTICOLE DIN ACEEAŞI CATEGORIE

ADAUGĂ COMENTARII

Opinii

Licitatii

Valoarea estimata: 1.887 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 5.110 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 25.210 RON
Data publicarii:

Reea Agency

Video