Aerteknika

Primul proiect din Romania care inglobeaza integral teava Politub PE100-RC albastra produsa de TeraPlast

țevi din polietilenă Politub PE100-RC
vizualizari

TeraPlast, unul dintre cei mai importanți producători de materiale pentru piața construcțiilor și, totodată, cel mai mare procesator de PVC din România, va livra țevi din polietilenă Politub PE100-RC către un amplu proiect derulat în județul Brașov. Implicarea în acest proiect se aliniază inițiativei companiei de a aduce pe piață un produs prietenos cu mediul, conform tendințelor europene din domeniul sistemelor pentru distribuția și transportul apei. Pentru acest segment de produse, compania previzionează în 2018 vânzări de 6 milioane de metri liniari, mai mult cu 50% față de volumul înregistrat anul trecut.

 „Sistemele din polietilenă PE100-RC de la TeraPlast au fost preferate datorită beneficiilor pe care le aduc utilizatorilor, dar și a economiilor pe care le generează clientului, care pot ajunge până la 15% din costul total al proiectului. Polietilena din care este realizat produsul este un material inovator atât prin prisma durabilității - peste 100 de ani în exploatare -, cât și datorită faptului că nu interacționează cu mediul și apa transportată, aceasta nepreluând însușiri de miros, gust sau culoare. În concluzie, TeraPlast vine în întâmpinarea clienților cu soluții eficiente, avantajoase și prietenoase cu mediul”, a declarat Ovidiu Gurău, director comercial TeraPlast.

Proiectul, dezvoltat de Compania Apa Brașov, este cuprins în planul de reabilitare a rețelelor de apă potabilă din Municipiul Brașov și vizează localitățile Brașov și Săcele (lotul 1). Lucrările, derulate de compania de antrepriză în construcții AG Serv Construct, în perioada 13 iulie 2018 – 13 iulie 2020, sunt finanțate din surse comunitare, prin fondul de coeziune, având o valoare de 569,7 milioane de lei.  

Țeava Politub PE100-RC, timpi de execuție reduși cu până la 40% și economii de până la 15%

Datorită compatibilității cu toate fitingurile existente și cu echipamentele uzuale de sudură, țeava PE100-RC oferă un avantaj net companiei care execută lucrarea, scurtând temenele de execuție cu 35-40%, oferind o performanță superioară din perspectiva prețurilor, precum și a costului total de execuție, dar și de exploatare. În total, economiile realizate prin utilizarea acestui sistem, comparativ cu alte soluții similare, poate ajunge până la 15%.
Portofoliul de produse al liniei de Instalații TeraPlast cuprinde 7 grupe principale -  țevi, fitinguri injectate, fitinguri confecționate, fitinguri electrosudabile, fitinguri mecanice, robineți și cămine (de apometru, de inspecție), care se pretează deopotrivă lucrărilor de transport de apă și gaze naturale, canalizare menajeră și industrială, drenaj, instalații de incendiu și irigații, aplicații miniere sau de transport al apei în industria alimentară.tevi PE

În vara acestui an, TeraPlast a lansat campania Apa curată înseamnă viață, prin care își propune să aducă în prim plan importanța folosirii unor țevi de calitate în transportul apei și impactul pe care un sistem vechi și deteriorat îl poate avea asupra sănătății. Mai multe detalii despre avantajele folosirii unor sisteme eficiente, pe www.apacurata.com.

Linia de business Instalații a TeraPlast SA este implicată în proiecte de infrastructură prin POIM, PNDR și Fondul European Agricol de Dezvoltare Rurală, în peste 10 județe din România. Compania livrează sisteme din PVC și polietilenă în cadrul proiectelor care au ca obiectiv atât reabilitarea, cât și extinderea rețelelor publice de canalizare, epurare și alimentare cu apă.

Adauga Comentarii

Basic HTML

  • Allowed HTML tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id> <p> <br> <span> <img src alt height width data-entity-type data-entity-uuid data-align data-caption>
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • You can align images (data-align="center"), but also videos, blockquotes, and so on.
  • You can caption images (data-caption="Text"), but also videos, blockquotes, and so on.
  • Only images hosted on this site may be used in <img> tags.

Restricted HTML

  • Allowed HTML tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Atentie! Nu introduceti date personale in comentarii.

Opinii

https://bit.ly/2Ds8Frn

 

„Există viitor pentru motoarele diesel. Vrem să punem punct, odată pentru totdeauna, dezbaterii privind declinul tehnologiei diesel.”

Dr. Volkmar Denner, CEO Bosch

Dr. Jochen Köckler

Tehnologia nu înseamnă a concura cu oamenii; este vorba de a ajuta oamenii. Noi suntem cei care luăm deciziile și stabilim cursul.

Dr. Jochen Köckler, Președintele consiliului de administrație al Deutsche Messe

O abordare a Inteligenței Artificiale de succes nu se referă doar la tehnologie, ci mai ales la oameni inteligenți. Organizaţiile ar trebui să aibă ca prioritate atragerea şi cultivarea de talente.

Carmen Adamescu, Partener EY România

Top Categorii

Apa
Campanii
Climatizare
Electrice
Energie regenerabila
Evenimente
Termice
Tehnologie
Pompe
Sanitare

Romtherm 2019