Se caută sediu nou pentru Hidroelectrica

105 vizualizari
sediu nou pentru Hidroelectrica
Distribuie pe

Invitatie de participare la ofertare - luare in chirie spatii de birouri in Municipiul Bucuresti

Hidroelectrica intenționează să preia în chirie un spațiu de birouri în Municipiul București, prin intermediul unei proceduri de selecție de oferte. Spațiul trebuie să aibă între 7.070 și 7.500 metri pătrați și să ofere toate dotările și utilitățile necesare, inclusiv 80 de locuri de parcare. Acesta va găzdui sediul social al S.P.E.E.H. Hidroelectrica S.A. și trebuie să poată să asigure cele mai bune condiții pentru desfășurarea activităților.

Procedura de selecție este deschisă, iar criteriul de atribuire este calitate-preț. Contractul va fi încheiat pe o perioadă de 10 ani, iar ofertele calificate vor fi evaluate în funcție de criteriile tehnice și financiare specificate în caietul de sarcini.

Anunțul privind procedura de selecție a fost publicat pe site-ul Hidroelectrica la rubrica Informații de interes public\Anunțuri publice începând cu data de 10.04.2023. Ședința de deschidere a ofertelor de închiriere va avea loc în data de 08.05.2023, ora: 11:00, la sediul HIDROELECTRICA S.A.- Bd. Ion Mihalache, nr. 15-17, Et. 10-15, Sect. 1, București.

Hidroelectrica invită toți ofertanții interesați să participe la această procedură de selecție și să ofere cele mai bune soluții pentru îndeplinirea cerințelor tehnice și financiare specificate în caietul de sarcini.

Data limita pentru transmiterea ofertelor este 05.05.2023 ora 13:00.

Toate informațiile necesare pentru transmiterea ofertei le găsiți aici: https://www.hidroelectrica.ro/public-announcement/e77cc5d8-c694-b662-8bd5-5c0072922494

 

Tags

ARTICOLE DIN ACEEAŞI CATEGORIE

ADAUGĂ COMENTARII

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Atentie! Nu introduceti date personale in comentarii.
CAPTCHA

Opinii

Licitatii

Reea Agency

Video