Aerteknika

Teraplast primul producator roman de tubulatura care a devenit membru TEPPFA

Teppfa
vizualizari

Compania Teraplast, furnizor de solutii si sisteme integrate in domeniul instalatiilor si constructiilor, a fost acceptata in cadrul TEPPFA (The European Plastic Pipes and Fittings Association), fiind in prezent singurul producator roman de tubulatura si fitinguri din materiale plastice membru al renumitei asociatii europene. Primirea Teraplast in cadrul TEPPFA a fost aprobata cu unanimitate de voturi de catre Adunarea Generala a Asociatiei.

Florin Urite, director general Teraplast: Acceptarea Teraplast in cadrul TEPPFA este foarte importanta pentru noi, deoarece in opinia noastra certifica faptul ca directia de dezvoltare a companiei este cea corecta si in concordanta cu cerintele europene in domeniu, in ceea ce priveste calitatea produselor si sustenabilitatea standardelor. In ultimii doi ani am investit aproximativ 20 de milioane de euro (80,2 milioane lei) in relocarea, modernizarea si extinderea capacitatilor de productie din parcul industrial dezvoltat de companie la Saratel, iar in acest moment putem concura la nivel tehnologic cu orice companie internationala. Realizarile de pana acum sunt cu atat mai importante cu cat au fost obtinute intr-o perioada extrem de dificila din punct de vedere economic”.

TEPPFA (The European Plastic Pipes and Fittings Association) este o asociatie comerciala ce reprezinta producatorii de sisteme de tevi si fitinguri din materiale plastice folosite in infrastructura, instalatii pentru cladiri si proiecte civile. Teraplast este al doisprezecelea membru al TEPPFA, ceilalti membri ai Asociatiei fiind: Aliaxis, Alphacan, Egeplast, Geberit, Georg Fischer, KWH, Pipe Life, Rehau, Tessenderlo Grup, Uponor si Wavin. The European Plastic Pipes and Fittings Association include de asemenea 15 asociatii nationale ale producatorilor de tubulatura si fitinguri din tari precum Portugalia, Spania, Olanda, Danemarca, Republica Ceha, Germania etc.

Compania Teraplast este unul dintre cei mai important furnizori de solutii si sisteme in domeniul constructiilor, instalatiilor si amenajarilor din Romania, fiind in prezent lider pe piata locala de tubulatura PVC cu o cota de 42%. Portofoliul de produse Teraplast acopera toata gama instalatiilor (mai putin cele de incalzire si ventilatie), permitand vanzarea de sisteme complete de solutii. Gama de produse Teraplast este structurata pe noua sisteme si anume: sistemul de alimentare cu apa, sistemul de canalizari exterioare, sistemul de canalizari interioare, sistemul de decoratiuni si amenajari interioare si exterioare, sistemul de profile PVC pentru tamplarie, granule din PVC, sistemul de cahle din teracota, sistemul electric si sistemul TeraGlass (ferestre si usi din PVC si aluminiu). 


Detalii Teraplast: 
Compania Teraplast face parte din Grupul Teraplast Bistrita, care mai include pe langa Teraplast si subsidiarele sale Plastsistem si Politub. Teraplast este cel mai mare procesator de PVC din Romania, Plastsistem produce panouri sandwich si structuri metalice pentru constructii comerciale si industriale, iar Politub produce tuburi din polietilena pentru retelele de gaz si apa. 
Incepand din 2 iulie 2008 compania Teraplast este listata la Bursa de Valori Bucuresti sub simbolul TRP, iar din aprilie 2009 compania a fost inclusa in componenta indicelui BET-XT. Principalii actionari ai companiei, la data de referinta 31 decembrie 2009, sunt Dorel Goia (34,27%), Emanoil Viciu (15,12%) si SIF Banat-Crisana (11,39%).

www.teraplast.ro

Opinii

https://bit.ly/2Ds8Frn

Marius IORDACHE, Sales Manager Heating & Water Heating Devices TESY Romania SRL

Vom continua să dezvoltăm capacitatea de producție astfel încât să atingem obiectivul ambțios de a fi în primii trei producători de boilere electrice în Europa în următorii 3 ani.

Marius IORDACHE, Sales Manager Heating & Water Heating Devices TESY Romania SRL

Horia Voicu, director AFRISO-EURO-INDEX SRL

Împlinirea a 150 de ani de existență pentru AFRISO în 2019 este un eveniment semnificativ, o performanță unică în domeniu, care ne obligă pe mai departe să fim referința în tot ce înseamnă aparate de măsură și accesorii pentru instalații la cel mai înalt nivel de calitate.

Horia Voicu, director AFRISO-EURO-INDEX SRL

Samuel Prodea, director general PEFOC.ro

"Scopul și provocarea majoră pe care am avut-o în 2018 a fost informarea corectă și educarea clienților, deoarece în România încă se fac multe improvizații în acest domeniu. Vrem să continuăm să specializăm meseriași în acest domeniu."

Samuel Prodea, director general PEFOC.ro

Top Categorii

Apa
Campanii
Climatizare
Electrice
Energie regenerabila
Evenimente
Termice
Tehnologie
Pompe
Sanitare

Romtherm 2019