www.nicometaltub.ro cel mai nou magazin online de tevi, fitinguri si accesorii

314 vizualizari
Nico Metal Tub magazin online tevi
Distribuie pe

SC NICO METAL TUB SRL una din cele mai vechi firme din domeniul metalurgiei a lansat de curand noul magazin online NicoMetalTub.ro.
Este un site modern, usor de folosit care contine 30 de categorii principale de produse printre care se numara:

Compania Nico Metal Tub SRL a fost infiintata in anul 2005 devenind un jucator important pe piata de produse metalurgice din Romania si suntem intr-o continua expansiune, dorind permanent sa ne diversificam portofoliul de clienti.

Cu o experinta de peste 10 ani in domeniul tevilor din otel ofera o gama larga de produse precum: teava neagra sudatateava trasa sau laminata si teava zincata.

Prin activitatea societatii noastre si prin garantia traditiei profesionale, constant insotita de ultimele cerinte privind calitatea conform ISO 9001:2008, vom oferi servicii competitive, moderne si calitative.

Cand vine vorba despre sisteme de instalatii pasiunea noastra impreuna cu dorinta de a livra calitate devine partenerul tau de incredere in asistenta tehnica, debitare si transport eficient piese de cele mai inalte standarde.

Misiunea noastra este sa devenim cei mai buni in ochii clientilor, a stakeholderilor si a angajatilor nostri prin imbunatatirea constanta a calitatii pentru produsele si serviciile oferite.

Dorim sa impunem prin activitatea noastra noi standarde de calitate si eficienta avand ca obiectiv gasirea celei mai bune metode de a satisface cerintele si asteptarile clientilor.

Site-ul NicoMetalTub.ro este usor structurat si special construit pentru a acomoda personalitatea si timpul clientilor nostri cat mai personal. Simplu si rapid de parcurs magazinul nostru online iti va satisface nevoile intr-o maniera inovativa, explcandu-ti cat mai clar pasii unei comenzi.

Punem la dispozitia clientilor nostri serviciul de livrare marfa. Pretul acestui serviciu se stabileste in functie de valoarea totala a marfurilor achizitionate, distanta parcursa si tipul produselor livrate.

Putem debita produsele comandate in functie de cerintele dumneavoastra. Folosind serviciul de debitare aveti garantia ca pierderile de material sunt minime si costurile dumneavoastra. sunt optimizate.

Consilierii nostri va stau la dispozitie pentru a va oferi in timp util informatii de specialitate despre produse si sfaturi pentru proiectele dumneavoastra.

Pentru produse cu dimensiuni speciale ori calitati speciale puteti solicita o oferta personalizata la adresa de e-mail office@nicometaltub.ro ori la nr. de telefon 0727341811. De asemenea, puteti completa formularul de contact in site-ul nostru si va punem la dispozitie serviciul retur marfa.

Va asteptam pe https://www.nicometaltub.ro/

ARTICOLE DIN ACEEAŞI CATEGORIE

ADAUGĂ COMENTARII

Opinii

Licitatii

Reea Agency

Video