Aerteknika

Comanda oricare 3 produse si ai 10% reducere!

magazin online piese de schimb centrale termice
vizualizari

Promoțiile bune încep din prima lună a anului! Știm că tuturor ne plac promoțiile, așa că iată ce ți-am pregătit la început de an:

În perioada ianuarie - martie 2018: reducere 10% pentru oricare 3 produse (repere) comandate!

Cum funcționează promoția?

Comandă oricare 3 produse (repere) din magazinul nostru online www.piesamea.ro în perioada ianuarie-martie 2018 și primești o reducere de 10% per comandă. Chiar dacă cele 3 produse sunt de același fel, beneficiezi în continuare de această ofertă. Nu mai aștepta, acum este cel mai bun moment să profiți de această ocazie și să comanzi produsele necesare!

În magazinul nostru online Piesamea.ro cu piese de schimb pentru centrale termice și alte produse din domeniul încălzirii, vei găsi peste 60.000 de coduri produse pe stoc iar lista aceasta crește cu fiecare zi. Gestionăm instantaneu nu doar stocurile, furnizorii și listele de prețuri, dar și informații despre peste 700.000 de coduri de piese de schimb centrale (pe ce modele se găsesc, care sunt codurile compatibile sau de înlocuire, scheme tehnice a peste 6.000 de modele de centrale termice, sau diverse echipamente).

Pentru ce mărci de centrale găsiți piese de schimb în magazinul nostru online?

Ferroli, Ariston, Saunier Duval, Viessmann, Vaillant, Beretta și multe altele.... Verifică chiar acum dacă piesa dorită este pe stoc: www.piesamea.ro!

Clienții noștri știu că beneficiază de cele mai bune prețuri pentru centrale, boilere electrice, aer condiționat, soluții chimice, accesorii evacuare.

Toate comenzile sunt confirmate de echipa noastră call-center în maxim 10-20 min de la primire cu preț și disponibilitate, variante pentru piesele ce nu sunt în stoc (cele ce nu au preț), iar după livrare ne dorim să aflăm satisfacția clienților prin feedback.
Scopul nostru este de a livra promt și fără greșeală piesele solicitate pentru ca echipamentele să fie reparate într-un timp rezonabil.

Campania se adreseaza persoanelor fizice!!

Contact

Intră în magazinul nostru online chiar acum și beneficiază de ofertă: www.piesamea.ro

Pentru detalii contactati echipa Piesamea.ro la Call Center 021-2011114 sau e-mail: logistica@fli.ro, Comanda chiar acum direct din magazinul online sau prin e-mail: comenzi@fli.ro

Opinii

https://bit.ly/2Ds8Frn

Marius IORDACHE, Sales Manager Heating & Water Heating Devices TESY Romania SRL

Vom continua să dezvoltăm capacitatea de producție astfel încât să atingem obiectivul ambțios de a fi în primii trei producători de boilere electrice în Europa în următorii 3 ani.

Marius IORDACHE, Sales Manager Heating & Water Heating Devices TESY Romania SRL

Horia Voicu, director AFRISO-EURO-INDEX SRL

Împlinirea a 150 de ani de existență pentru AFRISO în 2019 este un eveniment semnificativ, o performanță unică în domeniu, care ne obligă pe mai departe să fim referința în tot ce înseamnă aparate de măsură și accesorii pentru instalații la cel mai înalt nivel de calitate.

Horia Voicu, director AFRISO-EURO-INDEX SRL

Samuel Prodea, director general PEFOC.ro

"Scopul și provocarea majoră pe care am avut-o în 2018 a fost informarea corectă și educarea clienților, deoarece în România încă se fac multe improvizații în acest domeniu. Vrem să continuăm să specializăm meseriași în acest domeniu."

Samuel Prodea, director general PEFOC.ro

Top Categorii

Apa
Campanii
Climatizare
Electrice
Energie regenerabila
Evenimente
Termice
Tehnologie
Pompe
Sanitare

Romtherm 2019