Leroy Merlin lansează noua colecție de Crăciun: Peste 2000 de produse tematice, în creștere cu 53% față de anul trecut

125 vizualizari
Leroy Merlin lansează noua colecție de Crăciun: Peste 2000 de produse tematice, în creștere cu 53% față de anul trecut
Distribuie pe

Leroy Merlin, retailer specializat în construcții, decorațiuni și grădinărit, a lansat colecția de produse și articole pentru Crăciun. Cu peste 2,000 de produse, mai bine de jumătate dintre ele fiind noi, colecția de anul acesta propune o gamă cu peste 50% mai variată față de cea din 2022. În plus, în acest an, retailerul pune la dispoziția clienților o selecție bogată de brazi artificiali, în diferite dimensiuni, tipuri și stiluri, realizați din materiale durabile și reciclabile, care reproduc aspectul autentic al brazilor naturali.

 
Potrivit reprezentanților companiei, colecția dedicată sărbătorilor de iarnă cuprinde un total de peste 2,000 de produse, dintre care 1,061 sunt produse noi. Prețurile acestora încep de la 12,99 lei pentru un set de 8 globuri sau 19,90 lei pentru un brad artificial Colorado, cu înălțimea de 60 cm și 61 de vârfuri. În ceea ce privește brazii artificiali, oferta Leroy Merlin cuprinde o multitudine de tipuri și stiluri: de la brad artificial alb, potrivit pentru un aspect modern sau clasic, la modele 3D, cu ramuri care se aseamănă cu cele ale unui brad natural, cu lumini LED sau nins.

Pentru colecția de Crăciun actuală, Leroy Merlin a conceput patru stiluri decorative tematice, adaptate pentru cele mai rafinate preferințe în materie de decorațiuni: Crăciun în familie, Crăciun Romantic, Magia de Cristal și Mystery Moon.
„Crăciun în Familie” include produse specifice precum ursuleți, cai sau baloane cu aer, alături de figurine și globuri tradiționale, toate în culorile caracteristice sărbătorilor de iarnă, roșu, auriu și verde. Gama de produse din colecția „Crăciun Romantic” se distinge prin culori delicate, precum nuanțe de roz pastel și alb perlat. Această temă aduce în prim-plan produse variate, cum ar fi globuri și figurine în culori pastelate, alături de elemente precum flori, fluturi, îngerași, inimi sau pene.

„Magia de Cristal” se diferențiază prin articole diversificate, specifice iernii, precum țurțuri, flori de gheață, reni, fulgi și oameni de zăpadă, în culori bleu, argintiu și alb. Și nu în ultimul rând, colecția „Mystery Moon” include decorațiuni originale cum ar fi măști, pene, franjuri, sticluțe, globuri și figurine, în culori aprinse și sclipitoare sau în nuanțe de violet, albastru închis, negru, auriu și roșu.

Retailerul vine în întâmpinarea clienților săi și cu un portofoliu variat de produse de iluminat, de la luminițe pentru brad, proiectoare și furtun luminos, până la instalații de balcon și exterior, ideale pentru înfrumusețarea grădinii și a casei. De asemenea, introduce în această perioadă și o gamă de iluminat cu un consum redus de energie, astfel încât clienții să se poată bucura de atmosfera Crăciunului, fără a suporta costuri ridicate la utilități. Printre produsele care înregistrează un consum mic de energie face parte și gama de articole Lumineo, ce oferă mai multe tipuri de instalații cu becuri LED echipate cu timer. Acestea au funcția de control al luminilor pentru a preveni risipa de energie, iar prețurile lor încep de la 14,99 lei.

“Sărbătorile de iarnă se apropie cu pași repezi, iar echipa noastră a luat măsuri pentru a asigura accesibilitatea și diversitatea pentru toți clienții Leroy Merlin. Noua noastră gamă, cu opțiuni mai numeroase și prețuri avantajoase, a fost creată cu grijă pentru a aduce în casele românilor atmosfera festivă. Iar pentru a veni în ajutorul tuturor, am creat un serviciu complet, cu brazi naturali sau artificiali, instalații și decorațiuni, pentru sărbători în case fericite, indiferent de dimensiunea bugetului. Oferta din acest an nu se rezumă doar la produse, ne preocupă și economia de energie. Prin gama noastră de iluminat cu consum redus, punem la dispoziția clienților modalități variate de a crea o atmosferă de poveste în propriile case, fără a genera costuri mari la utilități”, a declarat Mathieu Bauduin, CEO Leroy Merlin România.
Pentru achiziționarea produselor dorite, clienții Leroy Merlin pot accesa și serviciile alternative de cumpărare, precum: Rezervă și Ridică, serviciu disponibil în toate magazinele din țară, prin care aceștia își pot rezerva produsele direct în magazin, cu ridicare personală ulterioară; Comanda online, cu livrarea produselor prin curier sau transport Leroy Merlin, în funcție de tipul produselor comandate, dar și Comanda telefonică la *2244, pentru cei care doresc să plaseze telefonic o comandă rapidă, cu ridicarea produselor din magazinul dorit sau cu livrarea lor la domiciliu.

ARTICOLE DIN ACEEAŞI CATEGORIE

ADAUGĂ COMENTARII

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Atentie! Nu introduceti date personale in comentarii.
CAPTCHA

Opinii

Licitatii

Valoarea estimata: 1.911 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 1.008 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 690 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 13.059 RON
Data publicarii:

Reea Agency

Video