Aerteknika

HORNBACH sarbatorește Ziua Copilului cu ateliere pentru cei mici, in toate magazinele retelei

atelier Hornbach
vizualizari

Ca în fiecare an, cu ocazia Zilei Internaționale a Copiilor, HORNBACH, unul dintre principalii retaileri locali de materiale de construcții și grădinărit, organizează ateliere special concepute pentru a stimula creativitatea și pofta de joacă a celor mici.

Astfel, în toate magazinele HORNBACH (Berceni, Militari, Balotești, Brașov, Timișoara și Sibiu), în zona special amenajată în cadrul departamentului Grădină, vor fi organizate ateliere gratuite pentru copiii cu vârste cuprinse între 4 și 12 ani.

„Din ce în ce mai puține activități cotidiene le solicită copiilor abilități creative și, mai ales, practice. În acest sens, am decis să continuăm tradiția atelierelor de 1 Iunie, care au rolul de a pune în valoare aptitudinile creative ale celor mici, precum și dezvoltarea de noi abilități, într-o atmosferă relaxată“, a declarat Mugurel-Horia Rusu, Directorul General al HORNBACH România.

Copiii vor putea descoperi unul dintre cele mai vechi și mai cunoscute jocuri – „X și 0“. În cadrul atelierului vor realiza singuri placa de joc și piesele, după care vor învăța regulile jocului. Confecționarea acestuia din materiale simple și mereu la îndemână – o scândură pătrată și pietre sau bucăți mici de lemn – va fi o bună ocazie pentru exersarea și dezvoltarea abilităților practice și îi va ajuta pe copii să aprecieze mai mult jucăriile. De asemenea, provocările din cadrul jocului contribuie la dezvoltarea gândirii logice și, totodată, vor stimula interacțiunea și socializarea între participanți.

Pentru o organizare cât mai eficientă, atelierele se vor desfășura în două intervale orare. Astfel, pentru prima grupă, copiii sunt așteptați între orele 10.00 și 12.00, iar pentru a doua, între orele 12.30 și 14.30. Totodată, HORNBACH va pune la dispoziția micilor participanți materialele necesare proiectului, iar pe parcursul atelierelor, aceștia vor fi supravegheați și îndrumați de personal specializat.

Participarea la ateliere se face pe bază de înscriere gratuită până la data de 31 mai 2017, la adresa de email ateliere@hornbach-romania.ro sau la telefon 0749.200.928 (de luni până vineri, între orele 9.00 și 18.00). Pentru mai multe informații despre Ziua Copilului la HORNBACH vizitați www.hornbach.ro

Adauga Comentarii

Basic HTML

  • Allowed HTML tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id> <p> <br> <span> <img src alt height width data-entity-type data-entity-uuid data-align data-caption>
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • You can align images (data-align="center"), but also videos, blockquotes, and so on.
  • You can caption images (data-caption="Text"), but also videos, blockquotes, and so on.
  • Only images hosted on this site may be used in <img> tags.

Restricted HTML

  • Allowed HTML tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Atentie! Nu introduceti date personale in comentarii.

Opinii

https://bit.ly/2Ds8Frn

Marius IORDACHE, Sales Manager Heating & Water Heating Devices TESY Romania SRL

Vom continua să dezvoltăm capacitatea de producție astfel încât să atingem obiectivul ambțios de a fi în primii trei producători de boilere electrice în Europa în următorii 3 ani.

Marius IORDACHE, Sales Manager Heating & Water Heating Devices TESY Romania SRL

Horia Voicu, director AFRISO-EURO-INDEX SRL

Împlinirea a 150 de ani de existență pentru AFRISO în 2019 este un eveniment semnificativ, o performanță unică în domeniu, care ne obligă pe mai departe să fim referința în tot ce înseamnă aparate de măsură și accesorii pentru instalații la cel mai înalt nivel de calitate.

Horia Voicu, director AFRISO-EURO-INDEX SRL

Samuel Prodea, director general PEFOC.ro

"Scopul și provocarea majoră pe care am avut-o în 2018 a fost informarea corectă și educarea clienților, deoarece în România încă se fac multe improvizații în acest domeniu. Vrem să continuăm să specializăm meseriași în acest domeniu."

Samuel Prodea, director general PEFOC.ro

Top Categorii

Apa
Campanii
Climatizare
Electrice
Energie regenerabila
Evenimente
Termice
Tehnologie
Pompe
Sanitare

Romtherm 2019