novapex

 

Knauf Insulation Romania, alaturi de alți 3 mari producatori, lanseaza un proiect integrat, dedicat construirii de mansarde moderne

amenajare mansarda
vizualizari

Knauf Insulation, unul dintre cei mai mari jucători de pe piața materialelor izolante, alături de alți lideri din industria construcțiilor, a lansat recent mansarda-mea.ro, o platformă online unde se regăsesc cele mai performante soluții și sfaturi de specialitate pentru amenajarea unei mansarde. Inițiativa este menită să vină în sprijinul proiectelor individuale, în procesul de transformare sau de construcție a unui astfel de spațiu, prin prezentarea unor informații complete despre toate produsele și soluțiile necesare în acest sens.

Proiectul Mansarda Mea își propune să ofere opinii și sfaturi de specialitate pentru a veni în sprijinul actualilor și viitorilor proprietari de mansarde din România, mizând pe expertiza companiilor de top din industrie, precum Knauf Insulation (soluții de izolație), Velux (soluții și sisteme pentru ferestre), Knauf Gips (finisaje) și Bramac (sisteme de acoperiș). Pe lângă recomandările profesioniștilor din domeniu, fiecare pune la dispoziția clientului cele mai performante produse și detalii personalizate pentru proiectul său.

amenajare mansarda

„Ne bucurăm că în contextul acestui demers Knauf Insulation poate contribui proactiv în deciziile clientului final, precum și la răspândirea informațiilor actualizate despre produsele și soluțiile proprii pentru termoizolare, protecție acustică, protecție la foc, iluminat natural etc. Totodată, considerăm că soluțiile inovatoare și dedicarea profesională a fiecărui partener sunt punctele forte ale acestui proiect, aceste criterii fiind, de fapt, secretul valorii adăugate aduse utilizatorului final. Misiunea noastră este de a lansa o provocare către gândirea convențională și de a oferi soluții optime de amenajare a spațiilor de la mansardă, cu grijă pentru oamenii care le construiesc, dar mai ales pentru cei care le folosesc”, a declarat Oana Bădescu, Marketing Manager Knauf Insulation România.

 „Am plecat de la dorința de a inspira oamenii să locuiască la mansardă. La noi în țară, atât în orașele mari, cât și în mediul rural, sunt foarte multe poduri cu un potențial uriaș, poduri care se pot transforma în locuințe moderne sau rustice, respectiv în spații care pot fi folosite de întreaga familie. Podurile existente, cu puțină investiție, pot deveni locuințe atractive, care pot uni generațiile să locuiască împreună, fiecare bucurându-se de un spațiu intim. De aceea, implicarea noastră în acest proiect, care dorește să includă la un loc totul despre mansardă, a venit firesc, ca o dorință de a vedea cum orașele renasc, clădirile sunt renovate, iar spațiile sunt folosite la potențialul lor maxim”, a declarat Noemi Ritea, General Manager VELUX România.

Prin intermediul acestui proiect, inițiatorii își propun să le arate românilor că podurile întunecoase pot fi transformate în spații calde și luminoase, cu un aer proaspăt, iar posibilitățile de amenajare sunt nelimitate, dacă se folosesc articolele corespunzătoare.
Potrivit reprezentanților companiei, perspectivele legate de creșterea și aprecierea acestui proiect sunt optimiste, mizând, în primul rând, pe calitatea informațiilor oferite și a expertizei partenerilor implicați, a căror opinii și sfaturi de specialitate prezintă o autoritate în domeniu. Totodată, aceștia consideră că platforma online va fi la fel de populară în rândul românilor, așa cum este deja în celelalte țări în care a fost lansată, bazându-și presupunerile pe feedbackul îmbucurător oferit atât de clienții finali, cât și de arhitecții locațiilor unde astfel de proiecte se bucură de un real succes.

Adauga Comentarii

Basic HTML

  • Allowed HTML tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id> <p> <br> <span> <img src alt height width data-entity-type data-entity-uuid data-align data-caption>
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • You can align images (data-align="center"), but also videos, blockquotes, and so on.
  • You can caption images (data-caption="Text"), but also videos, blockquotes, and so on.
  • Only images hosted on this site may be used in <img> tags.

Restricted HTML

  • Allowed HTML tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Atentie! Nu introduceti date personale in comentarii.
CAPTCHA
Această întrebare este pentru a testa dacă sunteți sau nu un vizitator uman și pentru a preveni postarea automată de spam.

Opinii

Carlos Velázquez, Marketing Director Roca

Credem ca ‘Smart’ poate fi cu adevărat inteligent, doar dacă îmbunătățește viețile oamenilor.

Carlos Velázquez, Marketing Director Roca

Marius IORDACHE, Sales Manager Heating & Water Heating Devices TESY Romania SRL

Vom continua să dezvoltăm capacitatea de producție astfel încât să atingem obiectivul ambțios de a fi în primii trei producători de boilere electrice în Europa în următorii 3 ani.

Marius IORDACHE, Sales Manager Heating & Water Heating Devices TESY Romania SRL

Horia Voicu, director AFRISO-EURO-INDEX SRL

Cu siguranţă inteligenţa artificială va reprezenta viitorul şi în domeniul aparatelor de măsură şi control.

Horia Voicu, director AFRISO Romania

Samuel Prodea, director general PEFOC.ro

"Scopul și provocarea majoră pe care am avut-o în 2018 a fost informarea corectă și educarea clienților, deoarece în România încă se fac multe improvizații în acest domeniu. Vrem să continuăm să specializăm meseriași în acest domeniu."

Samuel Prodea, director general PEFOC.ro

ajutor instalator

Top Categorii

Apa
Campanii
Climatizare
Electrice
Energie regenerabila
Evenimente
Termice
Tehnologie
Pompe
Sanitare

 

ROFMEX 2019

 

Licitatii

Licitatii banner Article

 

Valoarea estimata:19020
Data publicarii: 11.06.2021
Valoarea estimata:
Data publicarii: 11.06.2021
Valoarea estimata:
Data publicarii: 11.06.2021