Daikin lansează un nou sistem inovativ de răcire, VRV 5

350 vizualizari
VRV Summit
Distribuie pe

Liderul de piață în tehnologia pompelor de căldură și sistemelor de aer condiționat a fost prezent în cadrul evenimentului VRV Summit 2020 organizat recent la Copenhaga.

Printre inovațiile prezentate în fața a 500 de parteneri din întreaga lume, s-a numărat sistemul VRV 5, prietenos cu mediu, care are GWP cu peste 70% mai scăzut prin utilizarea agentului frigorific R-32. Acesta reutilizează agentul frigorific și dispune de un sistem de control inteligent.

Prezent la summit, Florin Ihora, Commercial Sales Manager Dakin România a vorbit despre importanța reducerii emisiilor de CO2, prin dezvoltarea de produse cu eficiență energetică sezonieră ridicată și trecerea treptată la o economie circulară.

Schema inovatoare L∞P și sistemul VRV 5

L∞P by Daikin propune reutilizarea agentului frigoric în cadrul sistemelor VRV 5, pentru a putea fi utilizat din nou pentru încărcarea echipamentului, ce are ca efect obținerea unei economii de producție de peste 150.000 kg de agent frigoric în fiecare an.

Așa cum am menționat mai sus, Daikin Mini VRV 5 reprezintă o soluție inovativă, care datorită agentului frigorific R-32 și tehnologiei Bluevolution oferă o eficiență mai ridicată și o reducere substanțială a costurilor. De menționat că datorită dimensiunilor compacte (870 x 1,100 x 460 mm), sistemul mini VRV 5 este dotat cu un singur ventilator, ușor de transportat și versatil în cadrul aplicațiilor.

Cu un potențial de încălzire globală de doar 675, sistemul VRV 5 este mai scăzut cu 70% față de alternativele cu R-410A.

Sistemul va fi disponibil și pe piața din România din această toamnă.

ARTICOLE DIN ACEEAŞI CATEGORIE

ADAUGĂ COMENTARII

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Atentie! Nu introduceti date personale in comentarii.
CAPTCHA

Opinii

Licitatii

Valoarea estimata: 0 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 176 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 0 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 176 RON
Data publicarii:

Reea Agency

Video