republic

 

Daikin lansează un nou sistem inovativ de răcire, VRV 5

VRV Summit
vizualizari

Liderul de piață în tehnologia pompelor de căldură și sistemelor de aer condiționat a fost prezent în cadrul evenimentului VRV Summit 2020 organizat recent la Copenhaga.

Printre inovațiile prezentate în fața a 500 de parteneri din întreaga lume, s-a numărat sistemul VRV 5, prietenos cu mediu, care are GWP cu peste 70% mai scăzut prin utilizarea agentului frigorific R-32. Acesta reutilizează agentul frigorific și dispune de un sistem de control inteligent.

Prezent la summit, Florin Ihora, Commercial Sales Manager Dakin România a vorbit despre importanța reducerii emisiilor de CO2, prin dezvoltarea de produse cu eficiență energetică sezonieră ridicată și trecerea treptată la o economie circulară.

Schema inovatoare L∞P și sistemul VRV 5

L∞P by Daikin propune reutilizarea agentului frigoric în cadrul sistemelor VRV 5, pentru a putea fi utilizat din nou pentru încărcarea echipamentului, ce are ca efect obținerea unei economii de producție de peste 150.000 kg de agent frigoric în fiecare an.

Așa cum am menționat mai sus, Daikin Mini VRV 5 reprezintă o soluție inovativă, care datorită agentului frigorific R-32 și tehnologiei Bluevolution oferă o eficiență mai ridicată și o reducere substanțială a costurilor. De menționat că datorită dimensiunilor compacte (870 x 1,100 x 460 mm), sistemul mini VRV 5 este dotat cu un singur ventilator, ușor de transportat și versatil în cadrul aplicațiilor.

Cu un potențial de încălzire globală de doar 675, sistemul VRV 5 este mai scăzut cu 70% față de alternativele cu R-410A.

Sistemul va fi disponibil și pe piața din România din această toamnă.

Adauga Comentarii

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Atentie! Nu introduceti date personale in comentarii.

Opinii

Karoly Nagy, Director General Promelek XXI

Oțelul, cupru, masele plastice au înregistrat, numai în prima parte a anului 2022, creșteri consecutive de preț, în total de peste 12%.

Karoly Nagy, Director General Promelek XXI

Gabriel Tache

Stocarea energiei și sursele regenerabile la fața locului sunt instrumente cheie ce se pot alege pentru a combate prețurile mai mari la energie pe termen scurt.

Gabriel Tache, General Manager Eaton Electric România

Daniel Barciuc, CEO al Siemens România

Trăim într-o lume în care interacțiunea oamenilor cu tehnologia este din ce în ce mai strânsă. Rolul nostru, ca furnizor de soluții, este de a facilita această interacțiune.

Daniel Barciuc, CEO al Siemens România

Knud Erik Andersen, Chief Executive Officer European Energy

Intrăm acum într-o eră în care electricitatea verde este cheia pentru deblocarea provocărilor legate de emisiile de CO2 din transportul greu, industria chimică și sectoarele de încălzire.

Knud Erik Andersen, Chief Executive Officer European Energy

Top Categorii

Apa
Campanii
Climatizare
Electrice
Energie regenerabila
Evenimente
Termice
Tehnologie
Pompe
Sanitare