Mitsubishi Electric Trane lansează noi unități interioare premium!

1 vizualizari
1
Distribuie pe

Furnizorul de sisteme de încălzire și aer condiționat cu flux frigorific variabil (VRF) și mini-split cu- și fără conducte, Mitsubishi Electric Trane HVAC US LLC (METUS), anunță introducerea unităților interioare Premier Wall-mounted Indoor Units (MSZ-GS/MSY-GS), o actualizare a modelelor anterioare (MSZ-GS/MSY-GL).
Ca parte a unui sistem mini-split, unitățile interioare Premier Wall-mounted Indoor Units pot încălzi sau răci orice cameră rezidențială.

Acestea sunt compatibile cu pompele de căldură, inclusiv unitățile Hyper-Heating INVERTER® (H2i®). Premier MSY-GS este un aparat de aer condiționat single-zone, pentru zonele climatice unde încălzirea nu este necesară.

Confort personalizat

„Suntem încântați să vă împărtășim cea mai recentă tehnologie pentru confortul personalizat”, a declarat Chris North, manager de marketing de produs la Mitsubishi Electric Trane HVAC US LLC, adăugând: „Aceste unități elegante se potrivesc perfect în orice decor de casă și sunt proiectate pentru consumatorii care caută un sistem fiabil de încălzire și aer condiționat. Tehnologia avansată, complet electrică ajută la îmbunătățirea confortului personal.”
Pe lângă confort, unitățile sunt construite ținând cont și de comoditate.

Uscare inteligentă

Unitățile interioare sunt echipate cu un nou mod inteligent de uscare, care oferă eliminarea umidității fără a vă răci excesiv spațiul. Ele vin și cu un sistem optional de filtrare îmbunătățită.
Unitățile interioare Premier sunt disponibile în capacități de 6, 9, 12, 15, 18 și 24 KBTU/H. Modelele H2i® oferă o capacitate de încălzire de 100% la temperaturi exterioare până la -15°C.

ARTICOLE DIN ACEEAŞI CATEGORIE

ADAUGĂ COMENTARII

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Atentie! Nu introduceti date personale in comentarii.
CAPTCHA

Opinii

Licitatii

Valoarea estimata: 1.911 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 1.008 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 690 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 13.059 RON
Data publicarii:

Reea Agency

Video