novapex

 

Alimentare neîntreruptibilă de la Eaton

Alimentare neîntreruptibilă de la Eaton
vizualizari

Lider global în protecția și distribuția energiei electrice; alimentare de rezervă și de siguranță, control și automatizări industriale, sisteme de iluminat și securitate; soluții pentru medii de lucru severe și periculoase și de inginerie, Eaton vine pe piață cu un nou sistem.

Preocupată îndeosebi de îmbunătățirea calității vieții și a mediului înconjurător, prin utilizarea tehnologiilor și a serviciilor de management al energiei, compania Eaton a lansat sistemul de alimentare neîntreruptibilă (UPS) 5P cu baterii litiu-ion.

Caracteristici ale sistemului Eaton de alimentare

Lansat pe piață luna aceasta, sistemul de alimentare neîntreruptibilă (UPS) 5P cu baterii litiu-ion, îmbunătățește continuitatea operațiunilor pentru mediile edge computing și IT distribuite.

Acesta vine disponibil direct cu montaj în rack, pentru o mai bună fiabilitate și o securitate sporită în rețea. Mediile edge computing și IT distribuit sunt cele mai câștigate cu acest sistem care oferă o durată de viață prelungită a bateriior și o capacitate de gestionare la distanță.

Față de acumulatorii standard pe bază de plumb, UPS 5P oferă o performanță sporită și o durată de viață prelungită de până la 8 ani datorită bateriilor litiu-ion.

Capacitatea de reîncărcare este de 3 ori mai mare decât în cazul altor acumulatori, astfel că prin utilizarea lor se reduce vulnerabilitatea și se maximizează timpul de funcționare în cazul întreruperilor de alimentare cu energie.

Modelul propus de compania Eaton este unul ușor de folosit, cu o greutate de 20% mai mică decât un UPS cu baterii de plumb, are opțiuni versatile de montare, ocupă puțin spațiu la montaj și are o garanție de 5 ani pentru UPS și acumulatori.

Managerul de vânzări, Marius Burlacu declară că sistemul UPS 5P vine în sprijinul companiilor IT care investesc în infrastructura edge și distribuită, prin reducerea costurilor de întreținere, creșterea securității și îmbunătățirea operațiunilor zilnice.

Datorită sistemului de management al bateriei (BMS) integrat, utilizatorul poate urmări informații actualizate cu privire la performanța acumulatorilor, ciclurile de încărcare și monitorizarea activă a temparaturii.

Adauga Comentarii

Basic HTML

  • Allowed HTML tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id> <p> <br> <span> <img src alt height width data-entity-type data-entity-uuid data-align data-caption>
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • You can align images (data-align="center"), but also videos, blockquotes, and so on.
  • You can caption images (data-caption="Text"), but also videos, blockquotes, and so on.
  • Only images hosted on this site may be used in <img> tags.

Restricted HTML

  • Allowed HTML tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Atentie! Nu introduceti date personale in comentarii.
CAPTCHA
Această întrebare este pentru a testa dacă sunteți sau nu un vizitator uman și pentru a preveni postarea automată de spam.

Opinii

Carlos Velázquez, Marketing Director Roca

Credem ca ‘Smart’ poate fi cu adevărat inteligent, doar dacă îmbunătățește viețile oamenilor.

Carlos Velázquez, Marketing Director Roca

Marius IORDACHE, Sales Manager Heating & Water Heating Devices TESY Romania SRL

Vom continua să dezvoltăm capacitatea de producție astfel încât să atingem obiectivul ambțios de a fi în primii trei producători de boilere electrice în Europa în următorii 3 ani.

Marius IORDACHE, Sales Manager Heating & Water Heating Devices TESY Romania SRL

Horia Voicu, director AFRISO-EURO-INDEX SRL

Cu siguranţă inteligenţa artificială va reprezenta viitorul şi în domeniul aparatelor de măsură şi control.

Horia Voicu, director AFRISO Romania

Samuel Prodea, director general PEFOC.ro

"Scopul și provocarea majoră pe care am avut-o în 2018 a fost informarea corectă și educarea clienților, deoarece în România încă se fac multe improvizații în acest domeniu. Vrem să continuăm să specializăm meseriași în acest domeniu."

Samuel Prodea, director general PEFOC.ro

ajutor instalator

Top Categorii

Apa
Campanii
Climatizare
Electrice
Energie regenerabila
Evenimente
Termice
Tehnologie
Pompe
Sanitare

 

ROFMEX 2019

 

Licitatii

Licitatii banner Article

 

Valoarea estimata:19020
Data publicarii: 11.06.2021
Valoarea estimata:
Data publicarii: 11.06.2021
Valoarea estimata:
Data publicarii: 11.06.2021