Schneider Electric și AVEVA extind parteneriatul pentru a furniza soluții End-To-End pentru super-centrele de date pe mai multe site-uri

233 vizualizari
Schneider Electric
Distribuie pe

 Schneider Electric și AVEVA extind parteneriatul pentru a furniza soluții End-To-End pentru super-centrele de date pe mai multe site-uri

• Parteneriatul oferă soluții inovatoare care răspund la ritmul evoluției și la dimensiunile pieței de centre de date

• Împreună, cele două companii oferă cea mai complexă soluție din industrie pentru gestionarea centrelor de date, prin integrarea EcoStruxure™ pentru Centre de Date, de la Schneider Electric care administrează alimentarea cu electricitate, sistemele IT și clădirile, cu AVEVA™ Unified Operations Center.

• Ameliorări ale eficienței forței de muncă vor rezulta din standardizarea sistemelor și proceselor pe mai multe site-uri și la nivel de companie.

Rueil-Malmaison (France), 2020 - Schneider Electric, lider în transformarea digitală a managementului și automatizării energiei și AVEVA, liderul global în domeniul ingineriei și software-ului industrial, și-au anunțat astăzi parteneriatul extins pentru a oferi soluții inovatoare pentru piața centrelor de date.

Întrucât furnizorii de super-centre de date le prevăd cu o flotă în expansiune, pentru a răspunde cererii la nivel mondial, complexitățile legate de operarea și întreținerea acestor echipamente creează un set de provocări fără precedent. Operarea la această scară necesită o abordare diferită pentru facilitățile critice care alimentează infrastructura digitală globală. Combinația dintre software-ul industrial scalabil AVEVA™ Unified Operations Center, și soluția de control și monitorizare EcoStruxure™ for Data Centers de la Schneider Electric, permite o vizibilitate profundă și extinsă a operațiunilor curente.

Noile soluții comune oferă o viziune omogenă asupra ingineriei, a operațiunilor și a performanței, pe o bază eterogenă, moștenită și deja instalată. Furnizorii de super-centre de date vor beneficia de acest parteneriat, conectând platforme și seturi de date care existau anterior în sisteme diferite. Aceștia vor putea, de asemenea, să facă scalări indiferent de numărul de site-uri sau de poziționarea centrelor pe glob. Personalul centrelor de date va fi împuternicit să ia decizii mai rapide, mai informate și să optimizeze eficiența resurselor și a operațiunilor, pe tot parcursul ciclului de viață al centrului de date. Prin urmare, furnizorii de centre de date pot oferi o experiență consecventă la nivel global, pentru a răspunde nevoilor de infrastructură digitală în expansiune ale clienților lor.

Într-o perioadă în care infrastructura digitală a lumii este cât pe ce să-și atingă limitele, Schneider și AVEVA furnizează o soluție complexă pentru centrele de date, pentru a funcționa corespunzător și în condiții de fiabilitate într-un mediu critic”, spune Pankaj Sharma, Vice Președinte Secure Power Division la Schneider Electric. “Soluția poate lua date care au fost gestionate de mult timp în centrele de date individuale, adesea în sub-sisteme izolate, le poate normaliza pe mai multe site-uri și, în cele din urmă, poate informa și furniza integrarea IT/OT/IoT la nivel de întreprindere, pentru a oferi posibilitatea luării de decizii în timp real. Soluția completă va oferi eficiență operațională și o flotă mai fiabilă de centre de date.

Parteneriatul unic al AVEVA și Schneider Electric oferă deja o valoare extraordinară clienților noștri industriali”, spune Craig Hayman, CEO, AVEVA. “Este o etapă strategică majoră pentru noi să extindem parteneriatul pe noile piețe și să ajungem la mai mulți clienți, combinând istoricul AVEVA în furnizarea de soluții unificate end-to-end cu experiența extinsă în materie de centre de date a Schneider Electric și cu capacitatea sa de implementare la nivel global. Clienții noștri comuni beneficiază de sisteme și procese standardizate, ceea ce duce la îmbunătățirea eficienței forței de muncă pe mai multe site-uri și la nivel de companie.

Pentru mai multe informații despre AVEVA Unified Operation Center for Data Centers dați click aici. Pentru mai multe informații despre Schneider Electric EcoStruxure pentru Centre de Date și support de implementare, dați click aici.

Despre AVEVA

AVEVA este un lider global în domeniul ingineriei și al software-ului industrial, care realizează transformarea digitală pe întregul ciclu de viață al bunurilor și operațiunilor companiilor cu nevoi de investiții de capital majore. Ingineria, planificarea și operațiunile companiei, performanța activelor și soluțiile de monitorizare și control oferă rezultate dovedite celor peste 16.000 de clienți de pe glob. Aceștia sunt susținuți de cel mai mare ecosistem de software industrial, inclusiv de către 4.200 de parteneri și 5.700 de dezvoltatori atestați. AVEVA are sediul central în Cambridge, UK, și peste 4.400 de angajați în 80 de locații din peste 40 de țări. Pentru mai multe detalii, vizitați www.aveva.com

Despre Schneider Electric

La Schneider, credem că accesul la electricitate, prin intermediul unor soluții inteligente, și la tehnologie este un drept fundamental al omului. Le oferim tuturor ocazia de a face mai multe lucruri cu mai puține resurse, asigurând prezența vieții oriunde, oricând și pentru oricine - Life is On!   

Furnizăm soluții digitale în domeniul energiei și al automatizării, în scopul asigurării eficienței și sustenabilității. Îmbinăm cele mai bune tehnologii pe zona energetică, de automatizări în timp real, de software și servicii integrate pentru locuințe, în clădiri, centre de date, infrastructură și în diferite industrii.

Ne-am luat angajamentul să descoperim posibilitățile infinite ale unei comunități deschise, globale, inovatoare, care ne împărtășește țelul și valorile noastre de incluziune și împuternicire.

ARTICOLE DIN ACEEAŞI CATEGORIE

ADAUGĂ COMENTARII

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Atentie! Nu introduceti date personale in comentarii.
CAPTCHA

Opinii

Licitatii

Valoarea estimata: 0 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 176 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 0 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 176 RON
Data publicarii:

Reea Agency

Video