Siguranța diferențială, necesară în orice locuință. O puteți achiziționa de la Sercom Electric

69 vizualizari
1
Distribuie pe

Vă întrebați ce este siguranța diferențială și de ce ar fi necesară în instalațiile electrice ale locuinței? Vom detalia în rândurile ce urmează importanța acestor produse și vă vom prezenta magazinul online specializat unde le puteți achiziționa. 

Siguranta automată diferentială reprezintă o măsură suplimentară de protecție împotriva electrocutării. Ar trebui să fie de ajuns încât să vă convingă cât este de importantă. Cu atât mai mult, cu cât doriți să vă asigurați că în locuință aveți un sistem electric sigur. 

În magazinele de nișă puteți solicita siguranta diferentială sau, altfel spus, o siguranță cu protecție diferențială. Sunt de diferite tipuri, le veți găsi notate tip A, AC sau S. În cadrul magazinului online, dar și cel fizic Sercom Electric sunt disponibile unele dintre cele mai cerute, cele de tip A și AC. Pot avea alimentare monofazată sau trifazată și au specificații tehnice diferite. Ar fi bine să solicitați consultanță de specialitate, pentru a ști că ați ales bine. Asta în cazul în care electricianul cu care colaborați nu v-a oferit toate indicațiile necesare. 

Dispozitivele care asigură protecție 

Pe scurt, siguranța diferențială va fi cea care asigură împotriva electrocutării, scurtcircuitelor și a suprasarcinilor cablurilor și conductorilor electrici. Desigur că prevenția este abordarea recomandată. Nu știm niciodată cum accidente casnice, stupide, se pot produce. Spre exemplu, lipsa unei verificări de rutină a instalației electrice, cu toate că în timp apar noi consumatori, o suprasolicitare poate fi produsă. În cazul unor noi electrocasnice montate defectuos sau fără împământare; iată doar două din scenariile posibile care ne demonstrează importanță siguranței menționate. Cum le evităm? Cu asumarea unor responsabilități și mai ales cu precauție, montând protecțiile diferențiale necesare.  

Din fericire, acum avem și diversitate la astfel de produse. La Sercom Electric veți găsi  în stoc imediat disponibile siguranțe automate cu diferențial RCBO de la unele dintre brandurile de top - ETI, Noark sau Schneider. Sunt produse conforme cu standardele de calitate actuale, au  prețuri accesibile și pot fi comandate rapid, din magazinul online. De o experiență completă de cumpărare veți avea parte și dacă veți alege să vizitați showroom-ul Sercom Electric. În magazinul fizic ofertele sunt la fel de variate, iar consilierea este gratuită. 

În plus, pentru electricieni și alte categorii de prestatori de servicii, ofertele pot fi negociate în funcție de cantitatea și tipul de produs dorit. Tot de aici ar putea fi comandate și celelalte accesorii sau produse ori echipamente electrice, necesare pentru un proiect complet. Bucurați-vă de calitatea accesibilă și de posibilitatea de a solicita consilierilor sfaturi avizate, din același loc din care puteți găsi soluția completă pentru instalația electrică a locuinței.

Explorați catalogul online al Sercom Electric pentru a descoperi oferte și reduceri la produse electrice și accesorii conexe. Nu lipsesc ofertele și reducerile de preț. Furnizorul în cauză pune la dispoziție o gamă vastă de produse EuroLamp, fiind distribuitor autorizat și unic importator. 

Detalii veți găsi în pagina oficială. 

Contact: 

+40 753 234 068
[email protected]

Sursă foto: sercomelectric.ro

ARTICOLE DIN ACEEAŞI CATEGORIE

ADAUGĂ COMENTARII

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Atentie! Nu introduceti date personale in comentarii.
CAPTCHA

Opinii

Licitatii

Valoarea estimata: 535.000 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 300 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 0 RON
Data publicarii:

Reea Agency

Video